Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρόγραμμα λειτουργίας Θεατρικού Εργαστηρίου Eδεσσαϊκού Θεάτρου


Το Εδεσσαϊκό Θέατρο στα πλαίσια της αποστολής του για συμβολή στην θεατρική ανάπτυξη, στην δημιουργία θεατρικής υποδομής στην πόλη μας, αλλά και την αίσθηση ευθύνης απέναντι στα παιδιά και τους νέους, συνεχίζει τη λειτουργία του Θεατρικού Εργαστηρίου και κατά τη νέα θεατρική περίοδο.
Με γνώμονα την προσφορά μιας δημιουργικής δραστηριότητας στα παιδιά και τους νέους, το Θεατρικό Εργαστήρι μέσα από το ταξίδι στο μαγικό κόσμο του Θεάτρου, θα συμβάλει στην πνευματική και σωματική καλλιέργεια των παιδιών, στην έκφραση της φαντασίας και δημιουργικότητας τους, στην γλωσσική καλλιέργεια, στην ανάπτυξη δεξιοτήτων κίνησης και φωνής, στην καλλιέργεια ομαδικότητας, επικοινωνίας και υπευθυνότητας.
Στη σύναψη μιας ιδιαιτέρως παραγωγικής για τη συμβολή στη στήριξη του συλλόγου συνεργασίας προχώρησε το Δ.Σ. του Εδεσσαϊκού Θεάτρου με τη Θεατρολόγο κα Ηρώ Γεωργίου, με τη βεβαιότητα ότι αυτή η σύμπραξη θα συνεισφέρει καταλυτικά στην επίτευξη μιας ακόμη καλύτερης και αποδοτικότερης διαχείρισης των στόχων του συλλόγου.
Η πρώτη συνάντηση γνωριμίας των παιδιών με τη νέα υπεύθυνη διδασκαλίας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1η Οκτώβρη, ενώ από την επόμενη κιόλας ημέρα ξεκίνησε το δημιουργικό ταξίδι. 
Το Θεατρικό Εργαστήρι θα λειτουργεί κάθε Κυριακή στο εντευκτήριο του συλλόγου, Ίωνος Δραγούμη 35, με δύο τμήματα : 
Εφηβικό (12+ ετών) ώρα 3-5 μμ και Παιδικό (5-12 ετών) ώρα 5-7 μμ  
Μηνιαία συνδρομή 15€. Οι εγγραφές συνεχίζονται. Πληροφορίες στα τηλ 2381025429-6938363911 και στο e-mail : edessaikotheatro@gmail.com
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.