Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Eπανεξελέγη πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Ο Αλέξης Τσίπρας


 Με το καθολικό ποσοστό 93,54% επανεξελέγη πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Εφορευτικής Επιτροπής για την εκλογή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σε σύνολο 2.926, ψήφισαν 2.758, από τα οποία έλαβαν:
Αλέξης Τσίπρας: 2.548
Λευκά 176 
Ακυρα: 34

Τα αποτελέσματα για την Κεντρική Επιτροπή αναμένεται να ανακοινωθούν τη Δευτέρα, όπως θα προκύψουν αφού θα έχουν ληφθεί υπόψη και οι ποσοστώσεις που αποφασίστηκαν στο συνέδριο. 



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Μια φορα κι εναν καιρο πριν εικοσιπενταρια χρονια ηταν ενα ζωηρο παιδι που τον ελεγαν Αλεξη, με αριστερες πεποιθησεις,επαναστατης στο σχολειο,πρωτοστατης στις μαθητικες κοινητοποιησεις.Ειχε προτυπο του τον Τσε Γκεβαρα,Εκανε ανω κατω την Ελλαδα, προβληματισε τον Αρσενη [που ηταν υπουργος παιδειας]. .Οταν μεγαλωσε τον εκαναν αρχηγο του κομματος,γιατι ηταν χαρισματικος,αλλα τους βγηκε μαγκακος,τους απογοητευσε[βλεπε δηλωσεις Αλαβανου].Εκμεταλλευητηκε την λαικη οργη και αγανακτηση,εξελεγη πρωθυπουργος,για να σκισει τα Μνημονια,να διωξει τους Δανειστες,την Τροικα,.Επιστρατευσε οικονομολογους απο την Αμερικη ,συνταγματολογους απο την Ελλαδα,εργατολογους,πλανοδιους βουλευτες απο το ΠΑΣΟΚ,παλιους δημαγωγους ,καθε λογης ασχετο που δεν εχει επαφη με το περιβαλλον.[ Προηγουμενως η Αννα Αγγελοπουλου ανελαβε τον ρολο του διαμεσολαβητη ,να τον φερει σε επαφη με τους κυκλους της πολιτικης και οικονομικης Μσσονιας της Αμερικης,να παρει το χρισμα,διοτι ετσι μονο οι υπερατλαντικοι συμμαχοι μας εγκρινουν τους ηγετες μας}.Εκανε το Δημοψηφισμσ,καταφερε σαν μαγος Κοπερφιλντ,να εξαφανισει το "οχι',να το κανει "ναι' Απηλλαξε το κομμα του απο τα αριστερα βαριδια , αφου πρωτα μας την φορεσε με ενα σκληρο μνημονιο,90 δις για να ξαναανακεφαλαιωσει τις αμαρτωλες τραπεζες,αλλα και για να πεισει τους νεους Ευρωπαιους συμμαχους του οτι ειναι υπακουο παιδι .Στη συνεχεια με την καταξιωση τους ,κατηργησε και την περιβοητη Επιτροπη αληθειας για το χρεος,η οποια ενοχλουσε τους Νεους φιλους,Μερκελ ,Ολαντρεου και εκανε ενα νεο Πασοκ,με καθε λογης τυχαρπαστο,φερεοικο ιδεολογικα ψευτοαριστερο. Χωρις κανενα σχεδιο ,κανενα plan b,και επιμενοντας στο ευρω,και στις δομες του ΕυρωΔυτικου συστηματος που, τους παρεχει πολιτικη καταξιωση ο "αριστερος" Αλεξης συνεχιζει το καταστροφικο εργο που κληροδοτησαν οι προκατοχοι του,Σαμαρας ,Παπανδρεου,Βενιζελος. Η ελληνικη Αγορα ερημωσε,Οι ανεργοι ολο και περισσευουν,οι επιχειρησεις φευγουν.Περιστοιχισμενος και παλι απο ασχετους συννεργατες,χωρις να αφουγκραζονται τα προβληματα του κοσμου συνεχιζουν τις πολιτικες κωλοτουμπες προκαλωντας θυμηδια στους ευρωπαιους συναδελφους τους,αφου αποδειχτηκαν τα καλυτερα παιδια για τα θεληματα,.Ειναι δε τοσο ασχετοι ολοι οι υπουργοι του και μακρια απο τα προβληματα της εστω και ελαχιστης εναπομεινασας ,παραγωγικης οικονομισς,τοσο ηλιθιοι που π.χ. υιοθετησαν τις προτασεις των μεγαλοαγροτων των περσινων μπλοκων.Επινοουν καθε λογης φορο στους ελευθερους επαγγελματιες. Συγχαρητηρια Αριστερε Αλεξη για την επανεκλογη σου. Το αξιζεις πραγματικα,παντα πιστος στις αρχες σου.Πρωτη και τελευταια φορα Αριστερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.