Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Βαγγέλης Ντίσιος: "H oμάδα της Νάουσας έχει αλλάξει ριζικά"


Μετά το τέλος του αγώνα όπου η ομάδα της Νάουσας απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα του Αλμωπού ο τεχνικός της ομάδος Βαγγέλης Ντίσιος μας ειπε:

''Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι μετά από 4 μήνες οι δυο ομάδες βρέθηκαν ξανά αντιμέτωπες. Ο Αλμωπός είχε αρχικά την υπεροχή, εμείς πιστεύω ότι σταθήκαμε πολύ καλά στο αμυντικό μας κομμάτι, προσπαθήσαμε να αιφνιδιάσουμε τον αντίπαλο έχοντας δύο πάρα πολύ καλές ευκαιρίες ισάριθμες με τους αντιπάλους. 

Είμαστε μια ομάδα που φτιάχτηκε τους τελευταίους 2 μήνες. Είμαστε μια ολοκαίνουρια ομάδα το ρόστερ έχει αλλάξει ριζικά. Έχουμε πολλά νέα παιδιά και είμαστε ακόμη στην διαδικασία του χτισίματος. Χρειάζεται σίγουρα υπομονή και υποστήριξη για να πετύχει αυτό το σχέδιο.

Καλή συνέχεια εύχομαι και στην ομάδα μου και στην ομάδα του Αλμωπού, αφού έχω πολύ καλές αναμνήσεις και από την ομάδα της Αριδαίας και εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους μας και οι συνάδελφοι Γιώργος Τυριακίδης και Γιάννης Κανωτίδης να φέρουν την ομάδα εκεί που της αξίζει."

Επιμέλεια: Χαρά Ματεντζόγλου


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.