Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το βίντεο της ημέρας: Mαθητές δημοτικού στη Θεσσαλονίκη χειροκροτούν τους πρόσφυγες συμμαθητές τους (βίντεο)


Η τάπα στους «πατριώτες» που κλείνουν σχολεία με λουκέτα ήρθε από μαθητές του δημοτικού.

Mπορεί διάφοροι να έχουν ήδη δείξει τους δικούς τους σχεδιασμούς σε ότι αφορά το αν τα προσφυγόπουλα θα παρακολουθήσουν τελικά τα ελληνικά σχολεία, οι άμεσα ενδιαφερόμενοι όμως, που είναι οι Έλληνες συμμαθητές τους, απ’ότι φαίνεται έχουν άλλη άποψη. 

Όπως βλέπετε, οι μαθητές του 67ου Δημοτικού Σχολείου στη συνοικία της Ξηροκρήνης χειροκρότησαν τους πρόσφυγες συμμαθητές τους, κάνοντας μας να ελπίζουμε ότι οι άνθρωποι στο μέλλον μπορούν να γίνουν καλύτεροι απ’αυτούς που έχουμε τώρα.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. ΜΠΡΑΒΟ, ΑΥΘΟΡΗΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κουμουνοδασκαλοι οδηγητε αθωες παιδικες ψυχες που δεν εχουν αποψη ακομα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έπεσε γέρος εκφοβισμός στα ελληνόπουλα ή θα χειροκροτήσει ή θα δείτε εσείς..σα δε ντρεπομαστε που καθοδηγούμενη ανήλικα....πρόσφυγες ή όπως τους λένε τέλος δεν τους θέλουμε στην πατρίδα μας....αντισραθειτε έλληνες γιατί σε λίγο θα προσκυναμε τζάμια κ θα ακούμε τον ιμαμη.....χριστος κ παναγια...αριστεροί φασίστες δρόμο κ πάρτε κ κάναν πρόσφυγα όπως θα πηγαινεται στο
    ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.