Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Mεταγραφικές βόμβες Δόξας Μελισσίου


Δύο αποκτήθηκαν – Τρεις σε αναμονή

Οι πρωταθλητές με πολύ προσεκτικές κινήσεις ολοκλήρωσαν δυο πολύ μεγάλες μεταγραφές, που θα δώσουν ιδιαίτερη δύναμη στους ΜΑΥΡΑΕΤΟΥΣ και θα τους δώσουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Α1 Πέλλας : 

- Απόκτησαν το ΣΕΡΕΤΗ ΙΩΑΝΝΗ, που αγωνίζεται στον άξονα, (αμυντικό χαφ, στόπερ). Ποδοσφαιριστή με πλούσιο βιογραφικό, αγωνίστηκε στον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης, Πανσερραϊκό,   Αναγέννηση (Β΄ εθνική), Γρεβενά, Πολύγυρο. Έχει ύψος 1,85 μ.  και η ηλικία του είναι 30 ετών. 

- Επίσης, αποκτήθηκε, από την Αναγέννηση Γιαννιτσών,  ο ιδιαίτερα έμπειρος και ταλαντούχος μεσοεπιθετικός ΛΕΝΤΥ,  ενισχύοντας την ομάδα στον επιθετικό τομέα..

Η Διοίκηση των πρωταθλητών, συνεχίζει την επαφή με παίκτες, μέσους και επιθετικούς, με σκοπό τον εμπλουτισμό του ρόστερ, ώστε να δημιουργήσει ένα σύνολο ανάλογο των προσδοκιών των οπαδών και φίλων της ΔΟΞΑΣ και να δημιουργήσει μια ομάδα ανταγωνιστική, με ποιότητα στο παιχνίδι της. Ανάμεσα στους στόχους της είναι ένας αλλοδαπός επιθετικός, ιδιαίτερα ταλαντούχος, με εμπειρία σε ομάδες εθνικών κατηγοριών, καθώς και δυο ημεδαποί επιθετικοί με πλούσιο βιογραφικό και εμπειρίες σε ομάδες εθνικών κατηγοριών και Α1 Πέλλας.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Εκει στο μελισσι κανατε το ιδιο λαθος οπως την χρονια που πεσατε απο την Α1 πριν 5 χρονια θα καταληξουν να παιζουν 1-2 ποδοσφαιριστες του χωριου και ολοι οι αλλοι ξενοι μισθοφοροι και σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα θα καταντησετε οπως μερικες ομαδες με ιστορια που τωρα δεν υπαρχουν στον ποδοσφαιρικο χαρτη..μακαρι σε περιπτωση υποβιβασμου να υπαρχει ακομα ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ! καλη συνεχεια στο πρωταθλημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.