Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνάντηση βουλευτή Γιάννη Σηφάκη με τoν Δήμαρχο Αλμωπίας για θέματα της Αλμωπίας

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Γιάννη Σηφάκη με τον δήμαρχο Αλμωπίας Δημήτρη Μπίνο για σειρά θεμάτων που αφορούν τους πολίτες της Αλμωπίας. 

Αναλύθηκε η κατάσταση όσον αφορά το υδροηλεκτρικό των Λουτρών 130 kW ( με το οποίο ο βουλευτής με την επαγγελματική του ιδιότητα είχε ασχοληθεί επί χρόνια βοηθώντας στο να διατηρηθεί ζωντανό) και αποφασίστηκε η άμεση προώθηση της κατασκευής του για να προλάβει και τις προθεσμίες που θέτουν οι άδειες του για την ολοκλήρωση και λειτουργία του. 

Ο βουλευτής ζήτησε την επίσπευση της ολοκλήρωσης της προμελέτης του βιολογικού καθαρισμού με δεδομένο ότι έχει εξασφαλιστεί ( μετά την κατάθεση της προμελέτης η χρηματοδότηση της κατασκευής του). 

Ακόμη συζητήθηκε ο συντονισμός ενεργειών για την παραχώρηση του οικοπέδου του Δημαρχείου, πρώην ΤΕΑ και τέως σιδηροδρομικού σταθμού) καθώς και μια σειρά τέως αστυνομικών σταθμών στην Αλμωπία από την ΕΤΑΔ στον Δήμο. Ο χώρος των πρώην ΤΕΑ μπορεί να στεγάσει δημοτικές υπηρεσίες.

Η ολοκλήρωση της ενοικίασης από την ΤΕΘΑ της Λέσχης αξιωματικών για τις ανάγκες του γραφείου της ΔΟΥ.

Η χρηματοδότηση των αθλητικών εγκαταστάσεων που έχει αποφασιστεί να χρηματοδοτηθούν από την ΓΓΑ θα γίνει μςε την ολοκλήρωση της τρέχουσας προγραμματικής περιόδου του Υπουργείου Αθλητισμού.

Ακόμη συζητήθηκε η προτεραιοποίηση στα προγράμματα του ΙΝΤΕRREG και αναλήφθηκε από τον βουλευτή η ευθύνη για την παρακολούθηση της ένταξης των μελετών των αρδευτικών λιμνοδεξαμενών καθώς και της προώθησης των τοπικών προϊόντων.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…