Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επιλογή τα Over


Μια ακόμη ημέρα με εθνικό ενδιαφέρον η σημερινή, όπου τα βλέμματα συγκεντρώνονται στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Ελλάδας με την Εσθονία. Το ντέρμπι της ημέρας θα διεξαχθεί στο Άμστερνταμ, όπου η Ολλανδία φιλοξενεί τη Γαλλία και θέλει να κερδίσει το στοίχημα αυτής της σπουδαίας αναμέτρησης.

Με το Over 2 στο Ταλίν

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Εσθονία – Ελλάδα, όπου επιλέγουμε το Over 2 σε απόδοση 2.00 (το στοίχημα επιβεβαιώνεται αν σημειωθούν περισσότερα από 2 γκολ. Σε περίπτωση που σημειωθούν 2 γκολ, σας επιστρέφεται το ποντάρισμα). Πήρε τους πρώτους της πόντους η Εσθονία την περασμένη Παρασκευή, με το αναμενόμενο 4-0 επί του Γιβραλτάρ εντός έδρας. Έπειτα από ένα σχετικά αγχωτικό πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι βγήκαν στο γήπεδο στο δεύτερο μέρος για να «καθαρίσουν» το παιχνίδι και τα κατάφεραν με δύο γρήγορα γκολ μέχρι το 52’. Ηρέμησε στη συνέχεια η ομάδα της Βαλτικής, έκανε το παιχνίδι της και έκλεισε το σκορ στο 4-0. Επιτυχές το ντεμπούτο του Μάρτιν Ρέιμ στον πάγκο των Εσθονών, οι οποίοι να σημειωθεί ότι ξεκίνησαν με την εκτός έδρας συντριβή 5-0 απ’ τη Βοσνία, αποτέλεσμα που έφερε την παραίτηση του Πέρσον. Είναι μια ομάδα που γενικά έχει πολύ λίγα γκολ στα παιχνίδια της, δεν είναι τυχαίο ότι στα προκριματικά του πρόσφατου Euro είχε συντελεστή τερμάτων 4-9 (!), έχοντας χειρότερη επίθεση ακόμη κι απ’ τη Λιθουανία.
Απ’ την άλλη, θυμίζοντας την προ Ρανιέρι εποχή, όπου αποτελούσε την επιτομή του ουσιαστικού ποδοσφαίρου, η Ελλάδα έκανε το απαραίτητο και προβλεπόμενο 2/2 την Παρασκευή. Εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις πολύ κακές αμυντικές τοποθετήσεις της Κύπρου, τη γενικότερη έλλειψη ποιότητας και οξυδέρκειας στην άμυνα του αντιπάλου και με τους Φορτούνη, Μάνταλο και Μήτρογλου σε κέφια, έκανε 2-0 στο πρώτο ημίχρονο «καθαρίζοντας» το ματς. Πολύ καλός ο ρυθμός της Ελλάδας στα πρώτα 45 λεπτά, όπου μάλιστα ήταν σαν να έπαιζε με 10 παίκτες, μιας και ο Μπακασέτας ήταν απλή αναφορά στο φύλλο αγώνα. Έκανε διαχείριση στο δεύτερο ημίχρονο, έδωσε μέτρα στην Κύπρο, αλλά η αλήθεια είναι ότι πέρα από 1-2 φάσεις, δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα. Η εθνική μας χρειάζεται το 3/3 σήμερα με τη θεωρητικά δεύτερη χειρότερη ομάδα του ομίλου, Εσθονία, έτσι ώστε να πάει στα δύο ντέρμπι με Βοσνία (13/11) και Βέλγιο (25/03) έχοντας την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Σημειώστε ότι η Ελλάδα προέρχεται από τρεις σερί εκτός έδρας νίκες σε φιλικό και επίσημο επίπεδο, όλες συνοδεύτηκαν από Over 2,5 και G/G.
Ποντάρουμε στα γκολ στη Σουηδία

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Σουηδία – Βουλγαρία, όπου επιλέγουμε το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.00. Την πρώτη νίκη της πανηγύρισε την Παρασκευή η Σουηδία στον 1ο όμιλο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα κόντρα στην Ολλανδία (1-1 εντός έδρας) στις 6 Σεπτεμβρίου το συγκρότημα του Άντερσον επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 του Λουξεμβούργου. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Λούστιγκ στο δεύτερο ημίχρονο, και πιο συγκεκριμένα στο 56’. Οι Σουηδοί έχουν αντιμετωπίσει συνολικά 12 φορές τη Βουλγαρία, στις οποίες σημείωσαν οχτώ νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες (22-6 τα γκολ). Στις δέκα τελευταίες παραμένουν αήττητοι, ενώ στις έξι πανηγύρισαν τους τρεις βαθμούς. Απ’ την άλλη, η Βουλγαρία προέρχεται απ’ τη «βαριά» εκτός έδρας ήττα 4-1 απ’ τη Γαλλία. Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 6’ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μ. Αλεξάντροφ. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 23’ από τον Γκαμεϊρό, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Παγιέ ανέτρεψε τα δεδομένα στην αναμέτρηση. Στις τρεις τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε η Βουλγαρία σε όλες τις διοργανώσεις γνώρισε ισάριθμες ήττες, οι οποίες συνοδεύτηκαν από Over 2.5. Αυτό θα είναι η επιλογή μας και για το σημερινό παιχνίδι, με δεδομένη την προβληματική αμυντική λειτουργία των φιλοξενουμένων.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.