Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δε χάνει η Θέλτα - Over στη Λεωφόρο


Πλουσιότατο το "μενού" και στο σημερινό κυριακάτικο κουπόνι, καταλήγουμε σε "καρέ" προτάσεων από Σουπερλίγκ, Πριμέρα Ντιβιζιόν, Σαμπιονά και MLS. Ταυτόχρονα, υπάρχει επιλογή και από το μπασκετικό κουπόνι. 

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μία σημαντική ενημέρωση που ενδιαφέρει κάθε παίκτη του πάμε στοίχημα! Στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε το πλήρως ανανεωμένο κουπόνι στοιχήματος, με μία σειρά από χαρακτηριστικά που δεν υπάρχουν σε κανένα άλλο site. Επιλέξτε τα παιχνίδια που σας ενδιαφέρουν (κάνοντας κλικ στο "αστεράκι" στη δεξιά στήλη) και ενημερωθείτε για την εξέλιξή τους, με ηχητική ειδοποίηση ώστε να μη χάνετε κανένα γκολ, στην καρτέλα "Τα παιχνίδια μου"! Ταυτόχρονα, στο live chat του Betarades.gr έχετε τη δυνατότητα να σχολιάζετε την εξέλιξη όλων των αγώνων σε πραγματικό χρόνο και να βρίσκετε προτάσεις για live betting, ζώντας τη δράση ζωντανά μαζί με τη μεγαλύτερη online παρέα του στοιχήματος. 

Πολλά γκολ στο "Απόστολος Νικολαΐδης" 

Ξεκινάμε με Σουπερλίγκ, όπου πηγαίνουμε με το Over 2,5 στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη σε απόδοση 2.01. Μόνος του στην κορυφή της βαθμολογίας πέρασε ο Παναθηναϊκός μετά τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης την περασμένη αγωνιστική, εκεί θέλει να παραμείνει και μετά την επιστροφή απ’ τη διακοπή. Οι πράσινοι άνοιξαν το δρόμο για το «τρίποντο» με το γκολ του Μπεργκ μετά από μόλις 22 δευτερόλεπτα, απέδωσαν όμορφο ποδόσφαιρο και έβγαλαν φάσεις στο πρώτο μέρος, ωστόσο χρειάστηκαν το ανύπαρκτο πέναλτι στο 39’ για να προηγηθούν 2-0. Χαλάρωσαν υπέρ το δέον στο δεύτερο μέρος, είδαν τον αντίπαλο να μειώνει στο 67’ και λίγο αργότερα θα μπορούσαν να ισοφαριστούν. Το 3-1 στο 88’ τελείωσε οριστικά το παιχνίδια για τους πράσινους, οι οποίοι πήραν την τρίτη νίκη τους στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές. Ξεκινά μια ιδιαίτερα απαιτητική σειρά αγώνων μέχρι την επόμενη διακοπή του πρωταθλήματος, όπου ο Παναθηναϊκός θα παίξει δύο φορές με τη Σταντάρ Λιέγης για το Γιουρόπα Λιγκ και κόντρα στον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα. 

Το μοναδικό θετικό που προέκυψε απ’ την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο για την Ξάνθη ήταν το γεγονός ότι κράτησε το «μηδέν» για δεύτερη σερί αγωνιστική. Κατά τ’ άλλα, το παιχνίδι δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική, καθότι δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο ούτε κατά διάνοια και οι δύο ομάδες ταλαιπώρησαν μέχρι… αηδίας τους λίγους που πήγαν στο γήπεδο και όσους αποφάσισαν να αυτοτιμωρηθούν μέσω τηλεόρασης. Ουδεμία καλή ενέργεια σε όλο το 90λεπτο για την Ξάνθη, που απείλησε μόνο με σπασμωδικές φάσεις και είναι κάτι παραπάνω από εμφανές πλέον ότι το επιθετικό της πρόβλημα «πηγάζει» απ’ την έλλειψη ποιότητας απ’ τη μέση και μπροστά. Μόλις ένα γκολ έχει σκοράρει η ομάδα της Θράκης στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές, όπου μετράει ρεκόρ 0-2-2. 

"On fire" η Θέλτα 

Συνεχίζουμε με Πριμέρα Ντιβιζιόν, από όπου προκύπτει και η πιο δυνατή σημερινή μας πρόταση: το Χ2 της Θέλτα στην έδρα της Βιγιαρεάλ σε απόδοση 2.00. Η γηπεδούχος Βιγιαρεάλ επιζητά τόσο τη διεύρυνση του αήττητου σερί της στο φετινό πρωτάθλημα (3-4-0), όσο και την επιστροφή στις νίκες μετά το ισόπαλο 0-0 του «Κορνεγιά» πριν τη διακοπή. Έχουν βρει τα πατήματά τους τα «κίτρινα υποβρύχια», στοιχείο που συνδέεται άμεσα με την προσαρμογή του κόουτς Εσκριμπά στο νέο του περιβάλλον. Στο 2-1-0 το φετινό εντός έδρας σερί, ενώ την προσεχή Πέμπτη η Βιγιαρεάλ φιλοξενείται από την Οσμανλισπόρ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Η Θέλτα, από την πλευρά της, ξεκίνησε πολύ άσχημα τη φετινή σεζόν (μόνο ήττες στις πρώτες τρεις αγωνιστικές), όμως η συνέχεια ήταν… λαμπρή. Το ισόπαλο 0-0 στην έδρα της Οσασούνα της 4ης αγωνιστικής συνοδεύθηκε από τα διαδοχικά τρίποντα επί των Χιχόν (2-1), Εσπανιόλ (0-2) και Μπαρτσελόνα (4-3). Προσθέστε σε αυτά… και τη νίκη με 2-0 επί του Παναθηναϊκού για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ και το… γλυκό είναι μούρλια. Τη νίκη θα επιδιώξει σήμερα η ομάδα από το Βίγκο, προκειμένου να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία και στο μεσοβδόμαδο εντός έδρας μεγάλο ματς με τον Άγιαξ για την 3η αγωνιστική των ομίλων. Χάρμα οφθαλμών (κυρίως στο επιθετικό κομμάτι) ήταν η Θέλτα κόντρα στην Μπάρτσα στο ματς πριν τη διακοπή (02/10), δείχνοντας τις μεγάλες αρετές της. 

Over στo Σεντ Ετιέν - Ντιζόν 


Η τρίτη σημερινή μας πρόταση είναι το Over 2,5 στο παιχνίδι της Σεντ Ετιέν με την Ντιζόν (απόδοση 2.20). Ό,τι ακριβώς χρειαζόταν στο πιο κατάλληλο σημείο ήταν η διακοπή του πρωταθλήματος για τη Σεντ Ετιέν, ίσως την πιο ταλαιπωρημένη ομάδα της κατηγορίας από άποψης τραυματισμών. Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο κατόρθωνε να «κρύβει» τις μαζικές απώλειες βασικών παικτών και «έτρεχε» αήττητο σερί 10 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, το οποίο όμως δεν κατάφερε να υπερασπιστεί στο εκτός έδρας ντέρμπι με τη Λυών. Ήταν μόλις η δεύτερη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα για τους γηπεδούχους και πρώτη μετά την πρεμιέρα κόντρα στην Μπορντό, μετρούν 12 πόντους και βρίσκονται στην 9η θέση. Έπεσε απ’ τον πύργο του Άιφελ και… βρήκε πορτοφόλι η Ντιζόν την περασμένη αγωνιστική. Σαν νίκη ήταν το εντός έδρας 3-3 κόντρα στη Μονπελιέ, ένα αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε σχεδόν αποκλειστικά απ’ τον αντίπαλο! Πέντε γκολ σημείωσε η Μονπελιέ, τα δύο εκ των οποίων αυτογκόλ, με τον Ριβιέρ να σημειώνει το μοναδικό τέρμα της Ντιζόν στις καθυστερήσεις και να χαρίζει στην ομάδα του μια παντελώς αναπάντεχη και ενδεχομένως άδικη ισοπαλία, που πανηγυρίστηκε όμως σαν νίκη. Ήταν η δεύτερη ισοπαλία των τελευταίων τεσσάρων αγωνιστικών για τους φιλοξενούμενους, που υπέστησαν μόλις μια ήττα σ’ αυτόν τον αριθμό αγώνων (1-2-1). 

Τρίποντο για Πόρτλαντ 

Τέλος, επιλέγουμε τον Άσσο του Πόρτλαντ επί του Κολοράντο σε απόδοση 1.90. Από τις 2 Οκτωβρίου έχουν να αγωνιστούν οι Πόρτλαντ, όταν και είχαν γνωρίσει την εκτός έδρας ήττα με 0-1 από τους σημερινούς τους αντιπάλους. Το συγκρότημα του Πόρτερ είχε παρουσιαστεί κατώτερο των περιστάσεων και μοιραία έφυγε με άδεια χέρια, ενώ παράλληλα έδωσε συνέχεια στην πλήρως ασταθή του πορεία, μετρώντας τρεις νίκες και τρεις ήττες στα έξι τελευταία. Βρίσκεται στην 7η θέση της δύσης με 41 βαθμούς όντας στο -2 από την εξάδα και τα πλέι οφ, έτσι στα δυο ματς που απομένουν καλείται να κάνει το 2/2 ώστε να μπορέσει να μπει στην post season και να παλέψει να διατηρήσει το στέμμα του. Από την εντός έδρας επικράτηση με 2-1 επί των Σαν Χοσέ προέρχονται οι Κολοράντο, οι οποίοι μπορεί αν μην εντυπωσίασαν με την παρουσία τους, ωστόσο πήραν το ζητούμενο που ήταν η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Το σύνολο του Μαστροένι έφτασε έτσι τις τρεις σερί νίκες και πέρασε στην κορυφή της δύσης με 57 βαθμούς όντας στο +1 από το Ντάλας. Πιστεύουμε, πάντως, ότι το Πόρτλαντ θα εκμεταλλευθεί σήμερα τη δύναμη της έδρας τους. 

Under στην Ισπανία 


Κλείνουμε με την μπασκετική επιλογή μας, η οποία αφορά το Under 147,5 πόντοι στην ισπανική αναμέτρηση της Μανρέσα με την Ομπραντόιρο, σε απόδοση 1.90. Με εξαίρεση τη συντριβή στη Μούρθια η Μανρέσα έχει παίξει καλό μπάσκετ μέχρι στιγμής αφού νίκησε στη Σεβιλλη την Μπέτις και στην πρεμιέρα είχε δυσκολέψει την Μπαρτσελόνα. Αντιθέτως η Ομπραντόιρο είναι κάκιστη, έχει δικαιολογία την ατυχία με τον τραυματισμό του Κορμπάτσο, και αν δεν κάνει σύντομα κάποια καλή προσθήκη θα τα βρει δύσκολα να αποφύγει τον υποβιβασμό. Όλα πήγαν στραβά για τη Μανρέσα στον αγώνα με τη Μούρθια στο πρώτο δεκάλεπτο που δέχθηκε τους 29 πόντους, μετά στις επόμενες τρεις περιόδου η άμυνά της ήταν καλή αναλογικά, όπως δηλαδή παίζει πάντα με απόλυτη αφοσίωση στην άμυνα. Άλλωστε δέχθηκε μόλις 56 πόντους από την Μπαρτσελόνα (ήττα 50-56) και το 75-80 με την Μπέτις ήταν για πολύ χαμηλότερο σκορ αλλά οι ομάδες σκόραραν σχεδόν 20 το τελευταίο δίλεπτο επειδή η Μπέτις κυνηγούσε. Η Ομπραντόιρο είχε τρομερό επιθετικό πρόβλημα στα δύο τελευταία της παιχνίδια, σκόραρε 55 με την Κανάριας (ήττα 70-55) και 64 με την Εστουντιάντες, σήμερα θα συναντήσει παρόμοια εμπόδια από τη σκληρή άμυνα της γηπεδούχου. Αναμένουμε λοιπόν χαμηλό σκορ γι΄αυτό και η επιλογή Under 147.5. 

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για σήμερα. Βέβαια, όπως κάθε Σαββατοκύριακο, το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της χώρας έχει ετοιμάσει ένα βίντεο με τις αναλύσεις και τις εκτιμήσεις για τα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, το οποίο μπορείτε να δείτε στη συνέχεια! 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.