Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πάμε στοίχημα: Νίκη με Under 3.5 η ΑΕΚ (βίντεο)


Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το πρόγραμμα του Σαββάτου και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει πέντε προτάσεις, τόσο από το ποδόσφαιρο, όσο και από το μπάσκετ. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάνω γύρω από το online betting και να βρίσκετε, μεταξύ άλλων, τα αποτελέσματα στοιχήματος που σας ενδιαφέρουν!

Ντεμπούτο με νίκη ο Μοράις

Ξεκινάμε με τον αγώνα ΑΕΚ – Πανιώνιος, στον οποίο θα πάμε με τη νίκη της Ένωσης, σε συνδυασμό με το Under 3.5 γκολ, σε απόδοση 1.95. Γύρισε σελίδα η ΑΕΚ, καθώς απ’ την περασμένη Τρίτη έχει νέο προπονητή. Η νίκη στη Λάρισα με 1-2 δεν άλλαξε τα δεδομένα που είχαν διαμορφωθεί για τον Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος αποχαιρέτησε την Ένωση. Έτοιμη είχε τη λύση η διοίκηση, καθώς την ίδια ημέρα είχε φέρει στην Αθήνα τον Ζοσέ Μοράις, επί σειρά ετών συνεργάτη του Ζοσέ Μουρίνιο σε Ίντερ, Ρεάλ Μαδρίτης και Τσέλσι. Δεν έχει σκοπό να αλλάξει πολλά ο Πορτογάλος κόουτς με το «καλημέρα», λογικά θα πάει στην πεπατημένη, με ενδεχομένως κάποιες αλλαγές προσώπων. Επιστρέφουν οι Σιμόες (Μέσος, 3,0) και Ντίας (Αμυντικός), ο πρώτος δεν είναι σίγουρο ότι θα είναι σε θέση να παίξει, κάτι που ισχύει και για τον Γιόχανσον. Δεύτερη ήττα για τον Πανιώνιο, από την άλλη πλευρά, κι αυτή εντός έδρας, αυτή τη φορά όμως απ’ τον Ολυμπιακό. Οι κυανέρυθροι έκαναν ανταγωνιστική εμφάνιση, δέχτηκαν δύο γκολ από στημένες φάσεις και γενικά κατάφεραν να περιορίσουν την επιθετική δράση του αντιπάλου, ωστόσο αποδείχτηκαν άστοχοι στις δικές τους τελικές προσπάθειες. Συμπερασματικά, περιμένουμε από την ΑΕΚ να κερδίσει σήμερα, χωρίς, όμως, το σκορ να πάρει μεγάλες διαστάσεις.

Καλύπτει το χάντικαπ η Ντόρτμουντ

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Ίνγκολσταντ – Μπορούσια Ντόρτμουντ, στην οποία η επιλογή μας είναι το ασιατικό χάντικαπ -1 γκολ της Ντόρτμουντ, σε απόδοση 2.06 (Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Ντόρτμουντ με δύο ή περισσότερα γκολ διαφορά. Αν η Μπορούσια νικήσει με ένα τέρμα διαφορά, τότε το ποντάρισμα επιστρέφεται). Μπορεί να έχουν περάσει επτά αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, ωστόσο η Ίνγκολσταντ συνεχίζει να αγνοεί την πρώτη νίκη της!. Πιο συγκεκριμένα, μέχρι στιγμής το συγκρότημα του Καουζίνσκι σημείωσε μία ισοπαλία και έξι ήττες (4-14 τα γκολ)! Από την άλλη πλευρά, η Ντόρτμουντ προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ επί της Σπόρτινγκ Λισαβόνας με 2-1, ωστόσο στην Μπουντεσλίγκα οι «κιτρινόμαυροι» απέχουν από τα νικηφόρα αποτελέσματα στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, καθώς γνώρισαν την ήττα από τη Λεβερκούζεν (2-0 εκτός έδρας), ενώ την προηγούμενη βδομάδα αναδείχθηκα ισόπαλοι με τη Χέρτα (1-1 εντός έδρας). Σήμερα, ωστόσο, μπορούν όχι μόνο να πάρουν τους τρεις βαθμούς, αλλά και να καλύψουν το χάντικαπ του ενός γκολ.

Κερδίζει η Λέστερ

Περνάμε στον Άσσο σε απόδοση 2.00 στο παιχνίδι Λέστερ – Κρίσταλ Πάλας. Δύο πρόσωπα… παρουσιάζει η Λέστερ τη φετινή σεζόν. Ένα εξαιρετικό στο Τσάμπιονς Λιγκ κι ένα προβληματικό στο πρωτάθλημα. Το «απόλυτο» των νικών μετρούν οι «αλεπούδες» στην παρθενική συμμετοχή τους στη μεγαλύτερη τη τάξει κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, αντίθετα έχουν συλλέξει μόλις οκτώ βαθμούς στα ισάριθμα φετινά ματς για την Πρέμιερσιπ, όντας στη 13η θέση του πίνακα. Παράδοση άνευ όρων στην Τσέλσι το περασμένο Σάββατο (3-0), με τα τρία γκολ να σημειώνονται στο 7′, στο 33′ και στο 80′. Χωρίς νίκη η ομάδα στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές (0-1-2), την παρηγορεί, βέβαια, ενόψει του σημερινού ματς το αήττητο σερί 12-7-0 στα 19 τελευταία «εντός» για το πρωτάθλημα. Άτυχη και… απρόσεκτη ήταν η Κρίσταλ Πάλας στο λονδρέζικο ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου. Δικαιούνταν σίγουρα το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στη Γουέστ Χαμ, με το χαμένο πέναλτι του Μπεντέκε να ασκεί αρνητικό αντίκτυπο και στην ψυχολογία ενόψει του δευτέρου ημιχρόνου. Έτσι, μπήκε τέλος σε ένα εξαιρετικό σερί 3-2-0 και απόψε πιστεύουμε ότι δύσκολα θα καταφέρει να φτάσει σε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Παίρνει τον «τελικό» η Γρανάδα

Επόμενη επιλογή, ο Άσσος σε απόδοση 2.30 στον αγώνα Γρανάδα – Σπόρτινγκ Χιχόν. Παιχνίδι δίχως αύριο… Ο τίτλος αυτός είναι ο πιο αντιπροσωπευτικός για τη σημερινή αναμέτρηση της Γρανάδας με τη Χιχόν, κοινώς… της ουραγού με τη 18η. Με το χειρότερο δυνατό τρόπο συνδυάστηκε το ντεμπούτο του Λούκας Αλκαράθ στον πάγκο των Ανδαλουσιάνων, καθώς η Γρανάδα έφυγε με επτά γκολ στο… κεφάλι από το «Βιθέντε Καλδερόν», γνωρίζοντας την τέταρτη συνεχόμενη ήττα της και παραμένοντας χωρίς τρίποντο στη φετινή λίγκα (0-2-6). Προσπάθεια ανόρθωσης του ηθικού είχαμε από τον Αλκαράθ στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, με τον κόουτς να τονίζει: «Πιστεύω ότι οι παίκτες μου πρέπει να δείξουν περισσότερο το ατομικό τους ταλέντο, κάτι που σίγουρα θα μας βοηθήσει». Η Χιχόν, από την πλευρά της, μπήκε στο φετινό πρωτάθλημα με ένα εξαιρετικό σερί 2-1-0 στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, αλλά στη συνέχεια ήλθε η ολική κατάρρευση. Πεντάδα διαδοχικών ηττών έχει… συσσωρευθεί στους φιλοξενούμενους, με την πιο πρόσφατη να είναι η εντός έδρας από τη Βαλένθια του περασμένου σαββατοκύριακου. Δίκαιο σε γενικές γραμμές το ατυχές 1-2, πήρε τη σκυτάλη από τις ήττες από Λα Κορούνια (2-1), Μπαρτσελόνα (0-5), Θέλτα (2-1) και Ατλέτικο (5-0). Σημειώστε, δε, ότι η Σπόρτινγκ παραμένει χωρίς νίκη στα 11 τελευταία εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος (0-5-6). 

Ασταμάτητη η ΑΕΚ

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και το παιχνίδι Κύμη – ΑΕΚ, στο οποίο θα πάμε με το Over 81.5 στο σύνολο πόντων της ΑΕΚ, σε απόδοση 1.83. Πάρα πολύ καλή στην αρχή της σεζόν παρουσιάζεται η ΑΕΚ του Γιούρι Ζντοβτς. Όχι μόνο βγάζει ακραίες επιθετικές αρετές μέχρι στιγμής, αλλά και στην άμυνα τα πάει εξαιρετικά, δεχόμενη μόλις 57 από τον Κόροιβο για το Κύπελλο, 59 και 56 από Απόλλων και Λαύριο αντίστοιχα για το πρωτάθλημα και 49 από τη Ζολνόκι. Πιθανώς θα νικήσει και απόψε εύκολα, αλλά ας αφήσουμε ένα περιθώριο διεκδίκησης στην Κύμη που στην έδρα της με τον Κόροιβο ήταν πολύ καλή. Άλλωστε, και στον αγώνα με τον Απόλλωνα Πάτρας, η ΑΕΚ ξέφυγε στη διαφορά στο τελευταίο δεκάλεπτο και μιλάμε έναν «λειψό» Απόλλωνα. Είναι πιθανό ένα Over 151.5 με την Κύμη που είναι επιθετική ομάδα και επιρρεπής στην άμυνα, αλλά αν είναι να επιλέξουμε κάτι τέτοιο προτιμότερο είναι το Over 81.5 της ΑΕΚ η οποία δείχνει ασταμάτητη αυτή την εποχή. 

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για το Σάββατο. Εσείς μην παραλείψετε να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό του κορυφαίου στοιχηματικού site με έπαθλο 50€. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προβλέψετε σωστά τα αποτελέσματα των αγώνων της ημέρας στη Σούπερλιγκ, αφήνοντας σχόλια είτε στο βίντεο στο facebook (κλικ εδώ), είτε στο youtube (κλικ εδώ). Το βίντεο, εξάλλου, μπορείτε να το παρακολούθησε και παρακάτω:


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.