Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η νέα σειρά Westworld του HBO έρχεται για να εντυπωσιάσει (βίντεο)


Το επίσημο τρέιλερ του «Westworld» έδωσε πριν από λίγες μέρες στη δημοσιότητα το αμερικανικό κανάλι HBO (υπεύθυνο για τη προβολή του Game of Thrones) αφήνοντας πολλούς άφωνους!

Η νέα σειρά του HBO, που αναμένεται να προβληθεί το φθινόπωρο του 2016, αποτελεί remake της ομώνυμης ταινίας θρίλερ επιστημονικής φαντασίας του 1973 και βρίσκεται σε ανάπτυξη από το 2013.

Το φιλόδοξο σενάριο της σειράς φαίνεται να «παντρεύει» το western με την επιστημονική φαντασία με έναν ιδιαίτερο και πολύ πετυχήμενο τρόπο, από ότι βλέπουμε στο πρόσφατο οπτικοακουστικό υλικό που μας δόθηκε.
Η σειρά «Westworld» αποτελεί δημιούργημα των Jonathan Nolan και Lisa Joy, ενώ τη παραγωγή έχει αναλάβει ο J.J. Abrams.

Κάτι που κάνει το «Westworld» ακόμα πιο ιδιαίτερο όμως είναι το εντυπωσιακό επιτελείο ηθοποιών που έχει συγκεντρώσει, καθώς από τη τηλεόραση μας θα παρελάσουν ονόματα όπως ο Anthony Hopkins, η Evan Rachel Woods, η Tessa Thompson και ο Ed Harris.

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ της σειράς:

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.