Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δόξα Π. Μυλοτόπου - ΑΡΗΣ Αθύρων 1-0



Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα και με τον διαιτητή να είναι προκλητικός σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ο ΑΡΗΣ Αθύρων ηττήθηκε με 1-0 από τη Δόξα Π. Μυλοτόπου. Το γκολ προήλθε από πέναλτι το οποίο εφεύρε ο «άρχοντας» του αγώνα, καθώς ο αντίπαλος παίκτης έκανε μια απίστευτη «βουτιά» μέσα στην περιοχή, αποδεικνύοντας το εξωγηπεδικό του ταλέντο και ξεγελώντας παράλληλα το διαιτητή. 
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ταγκαλίδης (διαιτητής) αρνήθηκε καταφανέστατο πέναλτι για τον ΑΡΗ σε κομβικό σημείο του αγώνα. 
ΠΚ 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

15 comments:

  1. το αρθρο ποιος το γραψε;;;;συνδεσμος φιλω αθυρων;;;;μαθετε να χανετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οχι ο προεδρος του χωριου το εγραψε..100% αντικειμενικο αρθρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά ακόμα και ο όρος "αντικειμενικός" είναι πολυ υποκειμενικός! Η εμπάθεια σας μπορεί να σας κάνει να χάσετε το όποιο δίκιο σας! Αν η αντικειμενική σκοπιά σας θεωρεί ότι νικάτε τους αγώνες αποκλειστικά με την ποδοσφαιρικη αξία των παικτων με γεια και με χαρα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν πονεσε τπτ εμεις νιωθουμε οτι κερδισαμε ηρθαμε με τρεις βασικοτατες απουσιες (Δ.Μητωνας,Γ.Σωτηριαδης κ Α.Βλαϊκουδης) κ μας κερδισατε μ ενα ανυπαρκτοτατο πεναλτι εμεις δεν παμε για τπτ εσεις πατε για ανοδο κ στο δευτερο ημιχρονο μαλωνατε μεταξυ σας μεσα στο γηπεδο παρακαλουσατε να τελειωσει το ματς κ ρωτουσατε συνεχως το διαιτητη σας ποσο εχει ακομα. Αυτα φτανουν δε χρειαζονται αλλα λογια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ που εβγαλες συμπερασμα οτι παρακαλουσαμε τν διαιτητη να ληξει το ματς απορω!!σε ειχα και για σωστο αθλητη αντικειμενικο και να μπορεις να καταλαβεις τν σφιγμο μας..αν εσυ θεωρεις παρακαλουσαμε εισαι λαθος..επισης δεν εχουμε προβλημα εχεις το δικαιωμα και εσυ και ο αρθογραφος να πιστευετε οτι θελετε μπαλα παιζουμε για την πλακα μας ολοι...αλλα ο αρθογραφος να σχολιαζει και ειρωνευεται ετσι συγκεκριμενο ποδοσφαιριστη ειναι το λιγοτερο ΓΕΛΟΙΟ..εμεις εδω εχουμε ενσταση..ας βγει με το ονοματεπωνυμο του ο αρθογραφος..τετοια αρθρα δεν τιμανε κανενα ακομα και εσας..καλη συνεχεια να χετε

      Διαγραφή
    2. Θα δεχόμασταν ως δίκαιες τέτοιου τύπου μομφές, αν ηθικά ήσασταν λευκοί. Πώς όμως να σας σεβαστεί κάποιος όταν δείχνετε το ήθος και την οριμότητα σας με 35αρηδες της ομάδας σας να υβρίζουν και να χλευάζουν ανήλικο και άπειρο παίκτη μας, όχι για το ΓΗΠΕΔΙΚΟ του ταλέντο, αλλά για την εφηβική εμφάνιση του! Νομίζω πως χρειάζεται να αναθεωρήσουμε όλοι κάποια πράγματα και να πάψει επιτέλους να ενοχλεί τόσο η αλήθεια!

      Διαγραφή
    3. Οχι δεν ειμαστε αντικειμενικοι εμεις αλλα εσεις... μονο που ο αλλος λεει οτι η διαιτησια ηταν 50-50 οκ δε χρειαζεται να μιλαμε για αντικειμενικοτητα κ οσο για τους σωστους αθλητες τι να κατσουμε να πουμε; που βριζατε μεσα στο γηπεδο 17 χρονων παιδακι που μπηκε αλαγη κ το κοροιδευατε αυτο φτανει τα λεει ολα ξεκαθαρα οποτε δεν πρεπει να αναφερετε τις λεξεις αντικειμενικοτητα κ σωστος αθλητης (πειθαρχια)

      Διαγραφή
    4. ΜΙΛΑ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΧΛΕΥΑΣΕ ΤΟ 17 ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΑΚΙ;;;;ΛΗΓΜΕΝΑ ΠΕΡΝΕΤΕ;;;κατα φαντασια ασθενης εισται μου φενεται..καθε μερα και μια καινουργια ιδτορια βγαζετε.σε προκαλω βγες και πες ποιος το κοροιδεψε..αιντε συνελθετε και αν θες ν ξερεις στο κυπελλο καποιος δικος σου παιχτης απειλουσε το παιδακι το δικα μας και αν θες σε λεω και χαρτι και καλαμρι τα παντα..σε αφηνω τωρα εσενα καν 2 -3 μερες να σκεφτεις μια ιστορια να μου την πεις

      Διαγραφή
  5. Συνελθετε ρε εκει στα αθυρα,τι πινετε??ποιος ειρωνευτηκε και ποιος κοροιδεψε και ποιον κοροιδεψε??μιληστε με ονοματα.τι αοριστολογιες ειναι αυτες?αν εχετε να πειτε κατι πειτε το ή καλυτερα κανετε μια επισημη καταγγελια σαν αρης αθυρων,αν παλι οχι φτανει μη το συνεχιζετε.μαθετε να χανετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σκασε ρε και με αυτά τα σεντερμπακ από πίσω δεν πας πουθενά ταγαρια

      Διαγραφή
    2. ταγαρι εισαι και φενεσαι 13χρονε.αυτα τα σεντερ μπακ δεν εβαλες γκολ εσυ.

      Διαγραφή
    3. αμα φας μια φαπα να δεις ποιος θα σκασει πανιβλακα

      Διαγραφή
    4. Για ποιόν 13 μου λες για αυτόν που ήταν μπροστά και τον φωναζατε χωρίς λόγο ντροπή σας.

      Διαγραφή
    5. Ο αρης κλαψιαρηδων που ειπαμε παζει την επομενη αγωνιστικη??ουστ βρε αμπαλοι 90 λεπτα μια ευκαιρια καθαρη δεν κανατε ,για δευτεροι απο το τελος ειστε οχι για δευτεροι

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.