Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Φαρ Ουέστ: Δόξα Μαυροβουνίου – Νίκη Καλής 1-1 (φωτο)




Σε θρίλερ εξελίχτηκε το τοπικό ντέρμπι της Α1 κατηγορίας στο γήπεδο του Μαυροβουνίου όπου η τοπική ΔΟΞΑ αντιμετώπισε την Νίκη Καλής ξυπνώντας στο νου μας στιγμές από το ανάλογο παιχνίδι στο περσινό πρωτάθλημα της Α κατηγορίας όπου ο αγώνας είχε παρόμοια εξέλιξη και κατάληξη .

Οι γηπεδούχοι στην κυριολεξία αυτοκτόνησαν αφού για 90 ' λεπτά είχαν το παιχνίδι υπέρ τους και ενώ είχαν τη νίκη στην τσέπη τους κυριολεκτικά στις καθυστερήσεις ο ρέφερι του αγώνα υπέδειξε το σημείο του πέναλτι παγώνοντας κυριολεκτικά το ήδη παγωμένο γήπεδο. Η ισοφάριση και οι προκλητικοί πανηγυρισμοί των παικτών μπροστά στον πάγκο των γηπεδούχων πυροδότησαν την ήδη εκρηκτική ατμόσφαιρα με αποτέλεσμα οι τοπικοί φίλαθλοι να εξαγριωθούν και να επακολουθήσουν σκηνές που δεν αρμόζουν. Το παιχνίδι διακόπηκε και μετά από την επέμβαση των ψυχραιμότερων συνεχίστηκε βρίσκοντας τις δυο ομάδες ισόπαλες.

Στο τεχνικό μέρος του αγώνα το πρώτο μέρος δεν έκρυβε ιδιαίτερες εκπλήξεις αφού και οι δυο ομάδες έπαιζαν αναγνωριστικό ποδόσφαιρο. Στο 44΄ στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Γιώργος Μουρουζίδης που ήταν και ο πραγματικός ηγέτης του αγώνα με μια θαυμάσια εκτέλεση φάουλ βολίδα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ακριτίδη στέλνοντας την ομάδα στα αποδυτήρια με 1-0 σκορ.
Στην επανάληψη οι ρυθμοί του αγώνα ανέβηκαν με τους γηπεδούχους να πιέζουν περισσότερο μένοντας όμως άστοχοι στην τελική προσπάθεια με τους Χαραλαμπίδη, Νάτση και Παπανικολάου να χάνουν μοναδικές ευκαιρίες να αυξήσουν το σκορ. Και επειδή η μπάλα ''τιμωρεί'' στο 2' των καθυστερήσεων και ενώ όλοι περίμεναν να ακούσουν το σφύριγμα της λήξης, μια φάση μέσα στα καρέ των γηπεδούχων όπου σε σύγχυση ο Τουρατζίδης ανατρέπει τον Πετρίδη και ο ρέφερι υποδεικνύει το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο έμπειρος αρχηγός της Καλής Μάκης Δημητριάδης και ξεγελάσει τον πορτιέρο Μπουφόν που πέφτει από την αντίθετη μεριά ισοφαρίζοντας έτσι σε 1-1. 

Στη συνέχεια το παιχνίδι διεκόπη με πολύ έντονες μονομαχίες παικτών και φιλάθλων. Θύματα της σύρραξης οι Κουκουλής και Καραγκιαούρης που αντίκρισαν την κόκκινη κάρτα. Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα οι συρράξεις συνεχίστηκαν, οι παίκτες της Καλής προκλητικοί φυγαδεύτηκαν στην κυριολεξία από τους εξοργισμένους φιλάθλους του Μαυροβουνίου και η τριπλέτα της διαιτησίας αποχώρησε με την παρουσία Αστυνομικής δύναμης.

Η διαιτησία ήταν των Δεμερτζή, Κουπαράνη, Δέλιου.

Δόξα Μαυροβουνίου (Σίμος Προδρομμίδης): Κάμπαλης, ΚΑΤΙΡΤΖΟΓΛΟΥ, ΝΑΤΣΗΣ, Φανιάδης ( 35' Παπανικολάου), Αντωνιάδης, Χαραλαμπίδης, Σιδέρης, Τουρατζίδης, Ζαχαριάδης, ΜΟΥΡΟΥΖΙΔΗΣ, Λέσι.

Νίκη Καλής (Νίκος Λιούλιας): Ακριτίδης, Μαυρόπουλος, Γιακαμόζης (65' Σίσκος), Κωστίκας, Καραμαλάκης, ΠΛΗΚΑΔΙΤΗΣ, Καραγκιαούρης, Τ. Πίττας (87' Γιακαμόζης ) Αβτζόγλου, ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ. 
Eπιμέλεια Χαρά Ματεντζόγλου


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Προκλητικοι επειδη δεν χασαμε κ.Ματεντζογλου? τα ξεχνατε τα περσινα με τον μουρουζιδη που πανυγηριζε μπροστα στην κερκιδα της Καλης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. που είναι αυτα τα χωριά ρε παιδια? έλεος δηλαδή.Πάμε 100 χρόνια πίσω.Όταν βλέπεις Βάγγουρα ακόμα στα γήπεδα...σκυβεις το κεφάλι και λες...κρίμα...θα αργήσει ο Νομός μας πολύ ακόμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. βγάλτε κανα πιτσιρίκι βρε ανεκπαίδευτοι ποδοσφαιρικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πάτε και σε κανένα άλλο χωριό μόνο Μαυροβούνι πάτε έλεος έχει και άλλες ομάδες μας τα πρήξατε με το Μαυροβούνι λες και είναι η ρεαλ μανδριτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.