Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι μαθητές του 1ου ΓΕΛ Γιαννιτσών που έλαβαν Πιστοποίηση ESP



Το Entrepreneurial Skills Pass είναι μια νέα διεθνής πιστοποίηση που αποδεικνύει ότι μαθητές 15-19 ετών, που είχαν μια πραγματική επιχειρηματική εμπειρία, έχουν αποκτήσει τις απαραίτητες γνώσεις, δεξιότητες και ικανότητες για να ξεκινήσουν μια επιχείρηση ή να προσληφθούν με επιτυχία σε έναν οργανισμό. Η απόκτησή του ESP περιλαμβάνει τρία στάδια: 1. πραγματική επιχειρηματική εμπειρία 2. ένα εργαλείο αυτοαξιολόγησης 3. μια διαδικτυκή εξέταση.
Η συμμετοχή μαθητών του σχολείου μας στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Επιχειρηματι¬κότητας στο πλαίσιο του προγράμματος «Εικονική Επιχείρηση», που διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων, άνοιξε το δρόμο για τη διεκδίκηση, μέσω διαδικτυακής εξέτασης,  της πιστοποίησης ESP, την οποία έλαβαν οι μαθητές του 1ου ΓΕΛ Γιαννιτσών:
- Ανδρονίκου Δημήτριος
- Γιαλαμάς Κωνσταντίνος
- Καραλή Μαρία
- Σαβαντόγλου Αναστασία
- Σοϊλεμέζογλου Ελένη
- Χατζηγιαννίδου Μαρία
- Χατζησαββίδου Μαρία
Η διεύθυνση του σχολείου και ο σύλλογος διδασκόντων συγχαίρουν τους μαθητές για την επιτυχία τους.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.