Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επιτυχημένη η 12η Χορωδιακή συνάντηση στα Γιαννιτσά


Σε μια ευχάριστη μουσική ατμόσφαιρα γεμάτη νότες και στίχους, μακρυά από τη δίνη των καθημερινών προβλημάτων, είχαν την τύχη να βρεθούν οι μουσικόφιλοι των Γιαννιτσών, το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016, στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης. 

  Οι χορωδίες:

- του Σωματείου Φίλων Βυζαντινού Πολιτισμού Θεσσαλονίκης, 
- της Νέας Χορωδίας Λευκάδας και 
- της Δημοτικής Χορωδίας Γιαννιτσών, 
ερμήνευσαν τα καλοδουλεμένα ρεπερτόριά τους και γρήγορα κατάφεραν να παρασύρουν  το κοινό σ' ένα αυθόρμητο σιγοτραγούδισμα  που συνόδευε τους  χορωδούς μέχρι το τέλος της εκδήλωσης.
  Ήταν η καλύτερη ανταμοιβή για όλους  σ' αυτό το μουσικό συνταίριασμα, σε μια χορωδιακή συνάντηση που απέσπασε, καθώς ήταν φυσικό και το θερμό, αυθόρμητο χειροκρότημα των ακροατών.

  Οι χορωδοί συνέχισαν το τραγούδι τους σε συνεστίαση που πραγματοποιήθηκε μετά την εκδήλωση, όπου οι πιο εκδηλωτικοί δεν κατέβαιναν από την πίστα του κέντρου, όταν η ορχήστρα ερμήνευε γνωστές μουσικές επιτυχίες.

  Το Δ.Σ. της Δημοτικής Χορωδίας Γιαννιτσών, η οποία φέτος συμπλήρωσε 30 χρόνια παρουσίας στα μουσικά δρώμενα της πόλης , ευχαριστεί τον Δήμο Πέλλας και συγκεκριμένα την διεύθυνση και τους υπαλλήλους της ΔΗΚΕΠΑ (διοικητικούς και τεχνικούς), τον μαέστρο της χορωδίας (Δημήτρη Καμπούρογλου) και την πιανίστα (Έλσα Ηλιάδου ) για την συμβολή τους στην πετυχημένη παρουσίαση της εκδήλωσης.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.