Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με 13 αθλητές συμμετείχε ο ΦΟΑ στους προκριματικούς αγώνες άρσης βαρών στη Θεσσαλονίκη (φωτο)



Στις 6 Νοεμβρίου διεξήχθη προκριματικός αγώνας άρσης βαρών στο κλειστό γυμναστήριο της Πυλαίας. Το παρόν έδωσε και ο ΦΟ Αριδαίας με 13 συμμετοχές αθλητών. 

Στις γυναίκες ο ΦΟΑ με εκπροσώπους τις Δέσποινα Πασσαλίδου, Μαρία Χαρανίδου, Μαρία Δεμήσικου και Χρυσάνθη Καϊλάρη κατέκτησε τις πρώτες θέσεις. 

Ειδικότερα:
Η Δέσποινα Πασσαλίδου με 25 κιλά στην κίνηση του αρασέ και 35 στην κίνηση του επολέ-ζετέ κατέκτησε την πρώτη θέση στις κορασίδες και την τρίτη θέση στις νεάνιδες στην κατηγορία βάρους 48 κιλών. 

Η Χαρανίδου Μαρία με 30 κιλά στην κίνηση του αρασέ και 43 κιλά στην κίνηση του επολέ-ζετέ κατέκτησε δύο χάλκινα μετάλλια στις κατηγορίες κορασίδων-νεανίδων με σωματικό βάρος 58 κιλά. 

Η Μαρία Δεμησίκου με 34 κιλά στην κίνηση του αρασέ και 42 κιλά στην κίνηση του επολέ-ζετέ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στις κορασίδες και το αργυρό στις νεάνιδες στην κατηγορία βάρους 63 κιλών. 

Στην ίδια κατηγορία 63 κιλών αγωνίστηκε και η Καϊλάρη Χρυσάνθη που κατέκτησε το χρυσό στις νεάνιδες με 52 κιλά στην κίνηση του αρασέ και 70 κιλά στην κίνηση του επολέ-ζετέ. 

Το αντρικό τμήμα του ΦΟΑ εκπροσώπησαν οι:
Χοροζάνης Γιώργος, Τερζίδης Βαγγέλης, Δερμετζής Γιώργος, Ρίζος Γιώργος, Τουμανίδης Μπάμπης, Παρασκεβίδης Νίκος και Τερζίδης Ευάγγελος.

Πιο αναλυτικά:
Στην κατηγορία των 77 κιλών αγωνίστηκε ο Χοροζάνης Γιώργος που με 65 κιλά στην κίνηση του αρασέ και 86 κιλά στην κίνηση του επολέ-ζετέ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους παίδες. 

Στην ίδια κατηγορία αγωνίστηκε και ο Παρασκεβίδης Νίκος ο οποίος σήκωσε 90 κιλά στην κίνηση του αρασέ και 115 κιλά στην κίνηση του επολέ-ζετέ, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των αντρών. 

Η κατηγορία των 94 κιλών εκπροσωπήθηκε από τον Τερζίδη Ευάγγελο που σήκωσε 90 κιλά στην κίνηση του αρασέ και 110 κιλά στην κίνηση του επολέ-ζετέ, αλλά και από τον Τουμανίδη Μπάμπη με 115 κιλά στην κίνηση του αρασέ και 130 κιλά στην κίνηση του επολέ-ζετέ που κατέκτησε το χρυσό στου άντρες. 

Στην κατηγορία των 105 κιλών αγωνιστηκαν δύο αθλητές του συλλόγου, ο Τερζίδης Βαγγέλης με 90 κιλά στην κίνηση του αρασέ και 100 κιλά στην κίνηση του επολέ-ζετέ, αλλά και ο Ρίζος Γιώργος με 90 κιλά στο αρασέ και 125 στο επολέ-ζετέ,ο οποίος κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο. 

Στην βαριά κατηγορία +105 κιλά αγωνίστηκε ο Δερμετζής Γιώργος, ο οποίος σήκωσε 120 κιλά στο αρασέ και 130 στο επολέ-ζετέ, κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο. 

Το τμήμα των Παμπαίδων εκπροσώπησαν με τη σειρά τους ο Λευτέρης Τζάρης που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, ο Καλαϊτζής Μιχάλης που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και η Πετρούλα Δεμησίκου με άλλο ένα χρυσό μετάλλιο. 

Την πρόκριση για το πανελλήνιο πρωτάθλημα Γυναικών - Αντρών κατάφεραν να αποσπάσουν 5 αθλητές του ΦΟΑ: Χαρανίδου Μαρία, Πασσαλίδου Δέσποινα, Καϊλάρη Χρυσάνθη, Καλαμπάκας Μιχάλης ,Γωλσουζιδης Μανώλης και ο Δερμετζής Γιώργος.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.