Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πανευρωπαϊκή και Πανελλήνια διάκριση για 16χρονο αθλητή από τα Γιαννιτσά (φωτο)


Έχει κατακτήσει 36 Χρυσά μετάλλια σε διεθνή τουρνουά στο Τζούντο!

Ο δεκαεξάχρονος μαθητής από τα Γιαννιτσά, Ηρακλής Μωϋσίδης, αθλητής του «Αθλητικού Συλλόγου Τζούντο Γιαννιτσών Μακεδονομάχος», κατέλαβε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στην πρώτη του εμφάνιση σε επίσημους Πανελλήνιους αγώνες αντρών στην κατηγορία των 90 κιλών. Οι πανελλήνιοι αγώνες διεξήχθησαν στις 19 και 20 Νοεμβρίου, στην Αθήνα, στο 3ο κλειστό Γυμναστήριο «Ζωφριάς», στα Νέα Λιόσια.



Ο συγκεκριμένος αθλητής διακρίθηκε και σε επίσημους πανευρωπαϊκούς αγώνες ανδρών kurash όπου κατέλαβε την τρίτη θέση στους πανευρωπαϊκούς αγώνες που διεξήχθησαν από 1-10-2016 έως 3-10-2016, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο του Αμυνταίου Φλώρινας. Και οι δύο διακρίσεις (Πανελλήνια και Πανευρωπαϊκή) είναι ακόμη μεγαλύτερης αξίας αν αναλογιστεί κανείς ότι, ενώ κανονικά ανήκει στην κατηγορία των εφήβων, πάλεψε και τα κατάφερε στην κατηγορία των ανδρών.
Ο Ηρακλής Μωϋσίδης έχει κατακτήσει 36 χρυσά μετάλλια σε επίσημα διεθνή τουρνουά Τζούντο.
Να σημειωθεί ότι το τζούντο αποτελεί επίσημο Ολυμπιακό Άθλημα.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.