Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σε κωματώδη κατάσταση νοσηλεύεται 17χρονη που έπεσε δύο φορές θύμα βιασμού


Σε κωματώδη κατάσταση νοσηλεύεται, διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Δράμας, 17χρονη μαθήτρια Λυκείου, από το Αρκαδικό Δράμας. Η νεαρή έπεσε θύμα βιασμού, το απόγευμα της Δευτέρας, έπειτα από χρήση ναρκωτικών ουσιών που έκανε η ίδια μαζί με άλλους τρεις νέους άνδρες, όλοι τους κάτοικοι Δράμας.

Το τραγικό στοιχείο της θλιβερής είδησης είναι ότι η 17χρονη είχε πέσει και πάλι θύμα βιασμού, στις 12 του περασμένου Οκτωβρίου, από τον 52χρονο Τσολερίδη Σάββα, κάτοικο Δράμας, τα στοιχεία ταυτότητας και η φωτογραφία του οποίου είχαν δοθεί τότε στη δημοσιότητα, έπειτα από εισαγγελική εντολή.

Οι αστυνομικές Αρχές συνέλαβαν ήδη τους τρεις νεαρούς άντρες, 23, 25 και 18 χρονών αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται για τον βιασμό και την εγκατάλειψη της ανήλικης κοπέλας. Και οι τρεις ομολόγησαν τη συμμετοχή τους ή τη συνέργειά τους και χθες το απόγευμα οδηγηθήκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Δράμας, όπου τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες και στη συνέχεια παραπέμφθηκαν στον ανακριτή για να απολογηθούν.

Στον 23χρονο, από τη Χωριστή Δράμας, απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ασέλγεια, έκθεση σε κίνδυνο και χρήση ναρκωτικών ουσιών και ήταν αυτός που βίασε την κοπέλα και στη συνέχεια την εγκατέλειψε μισόγυμνη και σε κωματώδη κατάσταση.
ΑΜΠΕ


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.