Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δόξα Μαυροβουνίου – Αναγέννηση Γιαννιτσών 2-1 (φωτο)



Νίκη θρίλερ για το Μαυροβούνι...

Την εντυπωσιακή της πορεία συνέχει η νεοφώτιστη ομάδα της Δόξας Μαυροβουνίου που στην πρώτη της παρθενική εμφάνιση με αντίπαλο την άλλοτε κραταιά ομάδα των Γιαννιτσών Αναγέννηση κατάφερε να κερδίσει με αρκετή μεν δυσκολία σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που εξελίχτηκε σε θρίλερ στα τελευταία λεπτά του.
Το πρώτο μέρος δεν φανέρωνε σε καμία περίπτωση τις εκπλήξεις που επιφύλασσε το δεύτερο ημίχρονο για τις δυο ομάδες. Στο ξεκίνημα οι δυο ομάδες παίζοντας σε ρυθμό ρελαντί περισσότερο αναγνωριστικό ποδόσφαιρο δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν φάσεις στα καρέ των δυο τερματοφυλάκων, παρά μόνο μια αξιόλογη ευκαιρία στο 43' με τον Χαραβιτίδη να πιάνει κεφάλια από πλεονεκτική θέση μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ που κατέληξε όμως άουτ.

Στην επανάληψη οι ρυθμοί του αγώνα ανέβηκαν κατακόρυφα ''τα αίματα'' άναψαν και οι παίκτες έβαλαν μπρος τις μηχανές θα λέγαμε με αποτέλεσμα να βομβαρδίζουν τις δύο εστίες. 
Στο 52' ο Μουρουζίδης βγάζοντας  ωραία μπαλιά που εκμεταλλεύεται ο προωθημένος Νάτσης  η κεφάλια του τελευταίου όμως πάει μόλις άουτ. 
Στο 70' ο Κοκκινίδης εκμεταλλεύεται αναμπουμπούλα στα καρέ του Μαυροβουνίου και πλασάροντας στέλνει την μπάλα στα δίχτυα βάζοντας μπροστά τη νεανική ομάδα της Αναγέννησης.
Οι γηπεδούχοι παίκτες όμως του Σίμου Προδρομμίδη μένοντας πίσω στο σκορ ''ξύπνησαν" και έκλεισαν τους αντίπαλους στην περιοχή τους. Στο 74' διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε ανατροπή του Στέφανου Παπανικολάου. 
Στο 80' ο Βασίλης Νάτσης που ήταν εκ των κορυφαίων των γηπεδούχων πετυχαίνει το γκολ της ισοφάρισης  φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα του. Και ένα λεπτό πριν το σφύριγμα της λήξης ο πολύ καλός και αξιόμαχος Σπύρος Φανιάδης πετυχαίνει από κοντά με κεφάλια το γκολ που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του κάνοντας ένα γήπεδο να ξεσπάσει σε τρελούς πανηγυρισμούς.  
Η Δόξα Μαυροβουνίου παρόλο που είναι νεοφώτιστη  στην κατηγορία έχει πολύ δυνατή έδρα και αυτό το αποδεικνύει σε κάθε αγώνα αφού 300 και πάνω οπαδοί βρίσκονται κοντά στην ομάδα . 
Η νεανική ομάδα της Αναγέννησης Γιαννιτσών άφησε πολύ καλές εντυπώσεις αποδεικνύοντας ότι η ομάδα διαθέτει πολλά ταλέντα και άδικα βρίσκεται χαμηλά στον πίνακα της βαθμολογίας. 
Η διαιτησία του αγώνα ήταν των Μαυριδη,Βαμαβακα.Μιλτση.

Δόξα Μαυροβουνίου (Σίμος Προδρομμίδης): Κάμπαλης, Κατιρτζόγλου, Νάτσης, Φανιάδης, Αντωνιάδης, Αντωνιάδης, Μουρατίδης (30' Παπανικολάου), Ελέζι, Φωτιάς, Τουρατζίδης, Ζαχαριάδης, Μουρουζίδης.

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Αλάξανδρος Κουτσάκης): Τομπουλίδης, Ζαφειρίου, Αλεξανδρίδης (82' Τερζής), Ξανθόπουλος, Χαραβιτίδης, Ζαφειρίου, Εφραιμίδης, Γεωργίας, Κάρτζιος( 87' Γιουβάνογλου), Λαζαρίδης, (70' Κοκκινίδης), Κυζιρίδης.

Επιμέλεια Χαρά Ματεντζόγλου


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Μετά την Κρυα Βρυση και εδεσσαικο ήρθε η σειρά της αναγέννησης σήμερα . Συγχαρητήρια στο Μαυροβουνι και στον Τεο για την ομάδα που έκανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.