Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Α.Ε.Κ Καρυώτισσας - ΠΑΟΚ Δαμιανού 2-1



Επιστροφή στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις η Α.Ε.Κ Καρυώτισσας

Επέστρεψε στις νίκες η Α.Ε.Κ Καρυώτισσας μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τα Εσώβαλτα (0-0) καθώς κέρδισε 2-1 το Δαμιανό. Το σκορ άνοιξαν το πήραν οι γηπεδούχοι με τον Μπάμπη Ελευθεριάδη να εκτελεί τον Σάκη Μπόλλα με περίτεχνο δυνατό σουτ έξω από την περιοχή στο 12ο λεπτό. Στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, ο αμυντικός Γκιουζελάκης ανέτρεψε τον αντίπαλο παίκτη του ΠΑΟΚ, εντός περιοχής και ο Ταγκαλίδης του έδειξε την κίτρινη κάρτα και το σημείο του πέναλτι, από εκεί όπου ο Λαγομάτης εκτέλεσε εύστοχα, ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Ενώ είχαμε και την αποβολή τού Γκιουζελάκη διότι διαπληκτίστηκε με τον ρέφερι του αγώνα στην ανάπαυλα του ημιχρόνου. 
Στην επανάληψη η Καρυώτισσα μπήκε δυνατά, αποφασιστικά, παρά το γεγονός πως αγωνιζόταν με 10 ποδοσφαιριστές δημιούργησε πολλαπλές φάσεις με Γεωργιάδη, Μανδάλη, Ελευθεριάδη όμως εν τέλει το τρίποντο της χάρισε ο πολύ καλά φορμαρισμένος Δημήτρης Λιτοβολής στο 68΄ γράφοντας το τελικό σκορ. 

Οι συνθέσεις των ομάδων: 

ΑΕΚ Καρυώτισσας (Πέτρος Σεραϊδης): Βασιλειάδης, Συρόπουλος, Γκιουζελάκης, Κουκουσιάρης, Μερτζάνης, Μανδάλης, Σέλγου, Τουλγαρίδης, Γεωργιάδης, Ελευθεριάδης, Λιτοβολής

ΠΑΟΚ Δαμιανού (Αντώνης Πέσιος): Μπόλλας, Παπαδόπουλος, Κονατόπουλος, Τσιμπίνης, Καλτσίδης, Κάζογλου, Καλπακίδης, Σωτηριάδης, Λαγομάτης, Μποτοϊδης, Ίτσκος 

Αλέξανδρος Ποιμενίδης


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.