Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έκανε το «2 στα 2» ο ΠΑΟΚ Αλμωπίας μέσα στα Γιαννιτσά!




ΑΟΚ ΙΚΑΡΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΠΑΟΚ ΑΛΜΩΠΙΑΣ 73-76

Στην έδρα των Ίκαρων στα Γιαννιτσά ο ΠΑΟΚ Αλμωπίας κατάφερε να πετύχει σπουδαία νίκη στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Β' ΕΚΑΣΚΕΜ με 73-76 μετά από ένα πολύ ωραιο παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και με γρήγορο μπάσκετ πήραν γρήγορα μια διαφορά και σε συνδυασμό με την αστοχία των παικτών του ΠΑΟΚ Αλμωπίας στο σημείο εκείνο έκλεισαν το ημίχρονο προηγούμενοι με 40-22!

Τα πάντα άλλαξαν όμως στο δεύτερο ημίχρονο με τους γηπεδούχους να επαναπαύονται στη διαφορά που είχαν από το πρώτο ημίχρονο. Σε εκείνο το σημείο με μεγάλους πρωταγωνιστές και πάλι τους Τριανταφύλλου (25π.) και Σαρακινλή (24 π.) ο ΠΑΟΚ Αλμωπίας αρχικά κατάφερε να μειώσει τη διαφορά στο τέλος του 3ου δεκαλέπτου στους 5 (54-49).

Στο τελευταίο δεκάλεπτο το παιχνίδι ήταν ντέρμπι με τους φιλοξενούμενους όμως σε εκείνο το σημείο να είναι πιο ψύχραιμοι και να φτάνουν στη νίκη μετά από μια μεγάλη ανατροπή.
Την επόμενη αγωνιστική (19/11) η ομάδα του ΠΑΟΚ Αλμωπίας υποδέχεται τον Κεραυνό Άσπρου ενώ οι Ίκαροι Γιαννιτσών αγωνίζονται στην έδρα της Λεπτοκαρυάς.

Καλή η διαιτησία των Τζήμου - Χατζηκώστα.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1o(21-10), 2o(40-22), 3o(54-49), 4o(73-76)

ΑΟΚ ΙΚΑΡΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Nτουλαβέτης): Ντιούδης 12(1), Σπόντης 8(1), Μισσιώνης 7(1), Χατζημωυσής 5(1), Θωμαϊδης, Αχλατλής, Μαντζούκης 2, Τσέλα 7(1), Μπερμπέρι 32(5).

ΠΑΟΚ ΑΛΜΩΠΙΑΣ (Ουρτζάνης): Γρηγοριάδης 3, Εμμανουηλίδης, Μπάτσος 11(1), Λιούγκας 8(2), Τσαμτσίδης 2, Αβραάμ, Σαρακινλής 24(4), Καλαϊτζής 2, Τριανταφύλλου 25(3), Βαρδάρης 1.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.