Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ασπίδα Γυψοχωρίου - Φίλιππος Γιαννιτσών 2-3 (βίντεο)


Νικηφόρο πέρασμα απο το γήπεδο του Τριφυλλιού για τον Φίλιππο Γιαννιτσών καθώς επικράτησε με σκορ 2-3 της Ασπίδας Γυψοχωρίου. Το πρώτο ημίχρονο ισορροπημένο οι δύο ομάδες έκαναν φάσεις με το σκορ όμως να ανοίγει για τους γηπεδούχους ο νεαρός Γιαννιτσιώτης επιθετικός Άγγελος Κοϊμτζίδης στο 33ο λεπτό διαμορφώνοντας το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος και με την είσοδο του προπονητή-παίκτη Αντώνη Τζεβελέκη, ο οποίος έδωσε διαφορετικό αέρα στην ομάδα του, πετυχαίνοντας 2 τέρματα, ένα με δυνατή καρφωτή κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Κώστα Πελτέκη στο 53, ισοφαρίζοντας σε 1-1 και ακόμη ένα στο 65ο λεπτό στέλνοντας τη μπάλα αργά, βασανιστικά στην εστία του αντιπάλου τερματοφύλακα κάνοντας το σκόρ 1-2. Τον πήχη του σκορ ανέβασε σε 1-3 για την ομάδα του Πενταπλατάνου ο Πελτέκης με πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή ενώ τις ελπίδες για ισοφάριση αναπτέρωσε ο Τόσιος για την γηπεδούχο ομάδα αφού στο 82 σημείωσε το 2-3 (κάτι που το Γυψοχώρι δεν πέτυχε ποτέ) μένοντας έτσι το τελικό 2-3.

Ποιμενίδης Αλέξανδρος


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. λαθος ολο το βιντεο πρωτα σκοραρει ο τσεβελεκης και την λυτρωση την δινει ο ντοτας με το ψευδονημο ντοτινιο με δυο γκολακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.