Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το 2ο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Δήμου Αλμωπίας


«Τα Χριστούγεννα είναι Αγάπη»

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ο Δήμος Αλμωπίας σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση (ΔΗ.Κ.Ε.Α.) ξεκινά τις προετοιμασίες για τις εκδηλώσεις της εορταστικής περιόδου. Μετά την περσινή επιτυχία της πρώτης διοργάνωσης, φέτος θα ζήσουμε στιγμές χαράς μέσα σε ένα γιορτινό κλίμα.

Στόχος είναι και φέτος να πραγματοποιηθούν πολλές παράλληλες εκδηλώσεις με τη συμμετοχή των συλλόγων και των άλλων τοπικών φορέων, οι οποίες θα δώσουν τη δυνατότητα συμμετοχής και συνεργασίας. Με φιλανθρωπικό χαρακτήρα που να αρμόζει στις δύσκολες εποχές που διανύουμε. Το 2ο Χριστουγεννιάτικο Χωριό πραγματοποιείται σε συνεργασία με το «Χαμόγελο του Παιδιού». Με την ενεργό συμμετοχή μας, θα γίνουμε όλοι εμείς ο Αη Βασίλης για παιδάκια που έχουν ανάγκη από αγάπη.

Το απόγευμα της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση μετά από κάλεσμα του Δήμου Αλμωπίας προς τους τοπικούς Συλλόγους και φορείς. Εκεί δόθηκε το μήνυμα της εκκίνησης της φετινής διοργάνωσης που αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις και να χαρίσει πολλά χαμόγελα. Ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Τσιμτσιρίδης έκανε γνωστό ότι μετά την περσινή επιτυχημένη διοργάνωση, φέτος έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες γραφειοκρατικές διαδικασίες που διασφαλίζουν την πλήρη νομιμότητα της λειτουργίας του 2ου Χριστουγεννιάτικου Χωριού, ενώ παράλληλα οι δράσεις θα είναι πολλές περισσότερες. 

Η διάρκεια θα είναι από τις 17 Δεκεμβρίου 2016 μέχρι τις 3 Ιανουαρίου 2017. Ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Α. κ. Κώστας Ζαχαριάδης από την πλευρά του κάλεσε όλο τον κόσμο να συμμετέχει σε αυτό το μαγικό Χριστουγεννιάτικο ταξίδι.

Για άλλη μια χρονιά, η ψυχή της διοργάνωσης θα είναι οι εθελοντές που θα πλαισιώσουν την προσπάθεια και θα στείλουν το δικό τους μήνυμα. Επειδή τα Χριστούγεννα είναι αγάπη, ελάτε να γίνουμε όλοι μια μεγάλη παρέα και να ζήσουμε αξέχαστες.

Περισσότερες πληροφορίες για κάθε ενδιαφερόμενο στα τηλ. 2384350283 και 6985172004.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.