Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δόξα Μανδάλου – ΜΑ Αρσενίου 4-0 (φωτο)



Υπόθεση Καπουσούζη η νίκη

Πιο δύσκολα απ΄ όσο φανερώνει το ευρύ σκορ κέρδισε η τοπική Δόξα Μανδάλου την ομάδα του Μ.Αλ.Αρσενίου . Η ομάδα του Κώστα Αλεξανδρίδη που πήγε κυριολεκτικά στον ''πόλεμο'' χωρίς όπλα αφού είχε μόλις 11 ενεργούς παίκτες,  αγωνίστηκε δυνατά και ήταν απειλητική ειδικά στο πρώτο 35' του αγώνα χωρίς όμως να καταφέρει να προηγηθεί. Έτσι οι γηπεδούχοι παίκτες του Γιάννη Γυριχίδη βρήκαν την ευκαιρία και ανεβάζοντας ρυθμούς στο δεύτερο κυρίως μέρος κυριάρχησαν και π έτυχαν ακόμη 3 τέρματα (το πρώτο στο 35΄ με τον πολύ καλά φορμαρισμένο Κώστα Καπουσούζη να πετυχαίνει προσωπικό χατ τρικ παίρνοντας τη νίκη στους ώμους του.
Το παιχνίδι ήταν δύσκολο από την αρχή αφού η συνεχής βροχή  που έπεφτε δυσκόλεψε και τον αγωνιστικό χώρο αλλά και τους παίκτες.
Το φλας του αγώνα
Στο 31' ο Μίγγας με εντυπωσιακή επέμβαση σώζει τα δίχτυα του από ευθύβολη εκτέλεση φάουλ του Μάκη Καρυπίδη.
Στο 35' Ο Γιάννης Αναστασιάδης από πλεονεκτική θέση σε τετ α τετ με τον πορτιέρη Καϊσίδη τον πλασάρει στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα 1-0 για το Μάνδαλο.
Στο 42' δυνατό σουτ του Αναστασιάδη η μπάλα πάει μόλις άουτ. Στο 44' ο Σταύρος Καϊσίδης είπε όχι σε κεραυνό μακρινό σουτ του Κωστα Καπουσούζη.
Το δεύτερο μέρος ήταν υπόθεση Κώστα Καπουσούζη αφού με 3 καταπληκτικά γκολ στο 50' στο 66' και στο 79'  σφράγισε τη νίκη της ομάδος του με τον καλύτερο τρόπο.
Η διαιτησία του αγώνα ήταν των Καρατζά, Δέλιου, Ζιώγλη.

Δόξα Μανδάλου: (Γιάννης Γυριχίδης)  Μίγγας, Τσελεπής Καμπουρης,  Παπάζογλου Σαββίδης,  Βοτάρης,  Τόπκας (30' Μαυρομάτης ), Μαραντίδης (80' Κουρουκτσίδης) Αναστασιάδης,  Καπουσούζης,  Τσιλογλανίδης ( 65'Πετρίδης)

Μ.Αλ. Αρσενίου:  (Κώστας Αλεξανδρίδης) Καϊσίδης,  Σασαρίδης,  Αργυρόπουλος, Τσαούσης,  Ιγνατιάδης,  Γεωργιάδης,  Καρυπίδης,  Γιαννέλης,  Καραφουλίδης, Γκοτζαμανίδης,  Μιχαηλίδης 

Επιμέλεια   Χαρά Ματεντζόγλου


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.