Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Ντόναλντ Τραμπ 45ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών



«Τώρα ήρθε η ώρα για την Αμερική να θεραπεύσει τις πληγές του διχασμού. Λέω σε όλους ότι πρέπει να συσπειρωθούμε, ένας ενωμένος λαός. Θα είμαι ο πρόεδρος όλων των Αμερικανών», δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ εξελέγη σήμερα ο 45ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Η Δημοκρατική Χίλαρι Κλίντον τηλεφώνησε στον Ρεπουμπλικανό Ντόναλντ Τραμπ και αναγνώρισε την ήττα της στις προεδρικές εκλογές οι οποίες διεξήχθησαν χθες στις ΗΠΑ, μεταδίδει το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN.

Ο Ντόναλντ Τραμπ κέρδισε την Πολιτεία-κλειδί του Ουισκόνσιν (10 εκλέκτορες), μετέδωσαν τα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα και το Associated Press μετέδωσε πως είναι σύμφωνα με τις προβολές των αποτελεσμάτων ο νικητής των αμερικανικών προεδρικών εκλογών.

Μ. Πενς: Είναι μια ιστορική νύχτα

Ο εκλεγμένος αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μάικ Πένς απευθυνόμενος στους ψηφοφόρος του Ρεπουμπλικανικού κόμματος δήλωσε ότι πρόκειται για μια ιστορική νύχτα. Τόνισε ότι ο αμερικανικός λαός μίλησε και πρόσθεσε ότι η ηγεσία και το όραμα του Ντόναλντ Τραμπ θα ξανακάνουν μεγάλη την Αμερική. Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο Πενς είπε ότι αντιμετωπίζει με ταπεινότητα την απόφαση του αμερικανικού λαού. 

Ο 45ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, ανέβηκε συγκινημένος στο βήμα και και ευχαρίστησε τον λαό της Αμερικής, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην Δημοκρατική αντίπαλο του: "Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Μόλις έλαβα τηλεφώνημα από την Κλίντον. Μας συνεχάρη όλους για τη νίκη μας. Και εγώ τη συνεχάρη αυτή και την οικογένειά της για τη σκληρή μάχη που έδωσε. Η Χίλαρι εργάστηκε πολύ και της οφείλουμε για την υπηρεσία της στη χώρα. Είναι η ώρα να επουλώσουμε τις πληγές του διχασμού. Είναι ώρα να είμαστε ενωμένοι.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.