Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εκτελείται το έργο "Συντήρηση επαρχιακού οδικού δικτύου ΠΕ Πέλλας" συνολικού προϋπολογισμού 500.000 €



Συνεχίζονται οι εργασίες που ξεκίνησαν πριν λίγες ημέρες για την ασφαλτόστρωση του δρόμου Αριδαίας – Εξαπλατάνου στο πλαίσιο του έργου με τίτλο "Συντήρηση επαρχιακού οδικού δικτύου Π.Ε. Πέλλας" συνολικού προϋπολογισμού 500.000,00 € από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.

Το έργο αφορά την συντήρηση του οδοστρώματος σε τμήματα του επαρχιακού οδικού δικτύου της Π.Ε. Πέλλας και, συγκεκριμένα, της επαρχιακής οδού Αριδαίας – Εξαπλατάνου, καθώς και τη συντήρηση τμημάτων οδοστρώματος σε άλλες περιοχές των Δήμων Έδεσσας και Αλμωπίας. Στο πλαίσιο των παρεμβάσεων περιλαμβάνεται και αντικατάσταση φθαρμένων πινακίδων, στηθαίων ασφαλείας και κιγκλιδωμάτων γεφυρών, ενώ θα πραγματοποιηθεί και διαγράμμιση του οδοστρώματος. 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. ΑΣ ΠΑΝΕ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΑ ΜΠΑΛΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.