Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρώτη νίκη για τον Σκυδραϊκό, 65-71 μέσα στη Γουμένισσα


ΑΟΚ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ - ΣΚΥΔΡΑΪΚΟΣ 65-71
Η ιστορία επαναλαμβάνεται, όπως και την περσινή αγωνιστική περίοδο έπρεπε να φθάσουμε στην 5η αγωνιστική για να πάρει ο Σκυδραϊκός την πρώτη του νίκη και μάλιστα εκτός έδρας. Πολύ καλή εμφάνιση από τους παίκτες του Σκυδραϊκού απέναντι σε μία σκληροτράχηλη ομάδα και σε μία καυτή έδρα όπως αυτή της Γουμένισσας.

Στο πρώτο δεκάλεπτο ο αγώνας ήταν αμφίρροπος με το Σκυδραϊκό να παίρνει μικρό προβάδισμα στο σκορ, όμως κάποια λάθη των παικτών του έδωσαν το δικαίωμα στους αντιπάλους τους να ισοφαρίσουν το σκορ (15-15) στη λήξη του δεκαλέπτου. Στη δεύτερη περίοδο ο Σκυδραϊκός περισσότερο αποφασιστικός κατάφερε να δημιουργήσει μικρή διαφορά πόντων με τη λήξη του ημιχρόνου (31-36). Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν καθοριστικό για την έκβαση του αγώνα, οι παίκτες του Σκυδραϊκού με όπλο την άμυνά τους αύξησαν τη διαφορά πόντων στους 12(38-50) και έβαλαν τις βάσεις για την τελική τους επικράτηση. 

Στην τελευταία περίοδο οι παίκτες του Σκυδραϊκού έκαναν σωστή διαχείριση του χρόνου κρατώντας τη διαφορά πόντων σε διψήφιο αριθμό, όμως κάποια λάθη στο τελευταίο δίλεπτο του αγώνα μείωσαν απλώς τη διαφορά στο τελικό 65-71.

Καλή η διαιτησία των Παπαγεωργίου και Παπαδόπουλου.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1o(15-15), 2o(31-36), 3o(38-50), 4o(65-71)

Α.Ο.Κ. ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ (Κουπάνης): Γέγας 9(2), Μπέλτσης 15(2), Σανίδας 14(3), Σπυρόπουλος, Τζάκος 4, Τάσιος 4, Τάτσης 7, Τζιτζίδης 3(1), Γερακάρτσης 9(1).

A.Σ. ΣΚΥΔΡΑΪΚΟΣ (Κολοβός): Μποζίνης, 1, Ουγγρίνης 23(1), Δερμιτζάκης 10(2), Σταυρουλάκης 18(1), Τραϊανός 5(1), Μουμτζίδης 5, Τσανακτσίδης 8(1), Φράγκος 1, Χαραλαμπίδης, Ίνεγλης.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.