Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεχίζει αήττητος ο ΠΑΟΚ Αλμωπίας, 69-56 τον Κεραυνό Άσπρου (βίντεο&φωτο)



ΠΑΟΚ ΑΛΜΩΠΙΑΣ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΣΠΡΟΥ 69-56
Την 3η του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε το απόγευμα του Σαββάτου (19/11) ο ΠΑΟΚ Αλμωπίας που επικράτησε στο ντέρμπι της αγωνιστικής του Κεραυνού Άσπρου.

Οι γηπεδούχοι από την αρχή της αναμέτρησης επέβαλλαν το δικό τους ρυθμό και έβρισκαν πολλές λύσεις κυρίως έξω από τα 6,75 στη ζώνη που επέλεξε ο προπονητής του Κεραυνού Άσπρου.

Στο 2ο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν με προβάδισμα 9 πόντων (36-27) με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν με μπροστάρη τον Οξούζη να επανέλθουν στη διεκδίκηση της νίκης ροκανίζοντας τη διαφορά στους 2 (43-41).

Τότε ανέλαβαν δράση σε ακόμα ένα παιχνίδι οι Τριανταφύλλου και Σαρακινλής πετυχαίνοντας μεγάλα σουτ για να επανέλθει η διαφορά του πρώτου ημιχρόνου και πάλι. Τελικό σκορ 69-56 για την ομάδα του ΠΑΟΚ Αλμωπίας που παραμένει στην κορυφή του πρωταθλήματος μαζί με τον Αετό Κιλκίς.

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι Ντόγκας και Τζήμος οι οποίοι δε συνάντησαν κανένα πρόβλημα

Την επόμενη αγωνιστική (26/11) η ομάδα του ΠΑΟΚ Αλμωπίας υποδέχεται τους Ατρόμητους Νέας Σάντας ενώ ο Κεραυνός Άσπρου τον Μέγα Αλέξανδρο Λεπτοκαρυάς.

Δείτε στιγμιότυπα του αγώνα μέσα από την κάμερα του karatzova.com:

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ:1o(17-10),2o(36-27),3o(55-43),4o(69-56)

ΠΑΟΚ ΑΛΜΩΠΙΑΣ (Ουρτζάνης): Γρηγοριάδης 4, Μπάτσος 17(1), Λιούγκας 10(2), Τσαμτσίδης, Αβραάμ 5(1), Σαρακινλής 15(3), Τριανταφύλλου 18(3), Παπαγεωργίου, Βαρδάρης.

AΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΣΠΡΟΥ (Ροδοβίτης): Δημάκας 17(1), Κωστίκας 4, Διαμαντόπουλος 2, Τοπαλίδης 9, Οξούζης 16, Βουδρεσλης, Τραούδας 6, Στογιαννίδης 2.

Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση:


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.