Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μεγάλη νίκη ο Κεραυνός 74-68 τον Φίλιππο Βέροιας στους εφήβους! (φωτο)




Σπουδαία νίκη για τους Εφήβους του Κεραυνού σήμερα  το μεσημέρι στα Καλύβια ,αφού επικράτησαν με 74-68 του ιστορικού Φίλιππου Βέροιας  στην πρεμιέρα του αντίστοιχου πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ. 

Η επιτυχία των παιδιών του Κεραυνού αποκτά τεράστιες διαστάσεις αν ληφθεί υπόψη ότι οι Βεροιώτες παρατάχθηκαν στο γήπεδο με πλήρη 12άδα έχοντας στόχους πρωταθλητισμού και πρόκρισης στις επόμενες πανελλήνιες φάσεις , ενώ οι γηπεδούχοι έβγαλαν το παιγνίδι με μόλις 7-8 παίκτες, χάνοντας μάλιστα τον ένα (Κωστίκας Αναστ.) μόλις στο 5ο λεπτο με διάστρεμμα.

Είναι χαρακτηριστικό επίσης ότι ο Κεραυνός προηγήθηκε επί του "μεγάλου" αντιπάλου ακόμη και με 23 πόντους στα μέσα της 3ης περιόδου (52-29) αλλά στο τέλος τα πολλά φάουλ και η κόπωση των παικτών του επέτρεψαν στους Βεροιώτες να μειώσουν σε μονοψήφια διαφοράα αλά μόνο στο τελευταίο λεπτό
Διαιτητές Τζίμος-Καψίδης
Σκόρερ για τον Κεραυνό οι Δημάκας 29(3 τρ) Διαμαντόπουλος 15(3τρ) Κωστίκας Αναστ.5(1 τρ) Κωστίκας Αντων. 21(3 τρ) Γίτσας 4. 
ΡΓ


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.