Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεχίζει στην κορυφή ο ΦΟΑ, 81-54 τον Μ.Αλέξανδρο Γιαννιτσών (βίντεο&φωτο)




ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ - Μ.ΑΛΕΞ.ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 81-54
Συνέχισε το νικηφόρο σερί της η ομάδα από του ΦΟ Αριδαίας και στην 5η αγωνιστική της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ επικράτησε εύκολα της ομάδας του Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών με 81-54.

O ΦΟΑ από την αρχή της αναμέτρησης ήταν το απόλυτο αφεντικό, δεν άφησαν πολλά περιθώρια στους αντιπάλους τους και δε συνάντησαν πρόβλημα ούτε μετά την αυστηρή αποβολή του Μακρόπουλου στα μέσα του 2ου δεκαλέπτου με δύο τεχνικές ποινές στην ίδια φάση. 


Οι παίκτες του Παναγιώτη Βάτση μπήκαν στα αποδυτήρια στο ημίχρονο προηγούμενοι με 44-27 και συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο πετυχαίνοντας μια εύκολη όπως αποδείχτηκε νίκη με τελικό σκορ 81-54.


Σε μεγάλη βραδιά για τους νικητές ήταν ο Δημήτρης Τζάτσης, που πέτυχε 29 πόντους με 4 τρίποντα ενώ ήταν πολύ ουσιαστικός και στην άμυνα. Πολύ καλοί επίσης ήταν και οι Αβραμίδης με 19 πόντους και 5 τρίποντα και οι Μπεγλόπουλος (11π.) και Τοπαλίδης (11π.) που επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του.

Από την ομάδα των Γιαννιτσών ξεχώρισαν οι Πατσιάνης και Μπογδάνης.

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι Ντόγκας και Τζήμος που δε συνάντησαν πολλά προβλήματα, πέρα από τη φάση του Μακρόπουλου που εξάντλησαν την αυστηρότητα τους.


Την επόμενη αγωνιστική (12/11) η ομάδα του ΦΟΑ υποδέχεται στην Αριδαία τον ΑΟΚ Γουμένισσας, ενώ ο Μ.Αλέξανδρος Γιαννιτσών θα υποδεχτεί κι αυτός τον ΑΟΚ Βέροιας.


Δείτε βίντεο του αγώνα μέσα από την κάμερα του karatzova.com:


ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1o(23-16), 2o(44-27), 3o(64-36), 4o(81-57)

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Αμανίδης, Ζέρζης, Τόπκας, Τοπαλίδης 11, Μήλης, Μπεγλόπουλος 11(1), Παπαβραάμ 6, Αβραμίδης 19(5), Αλεξανδρόπουλος 2, Μακρόπουλος 2, Αργυρός 1, Τζάτσης 29(4).


Μ.ΑΛΕΞ.ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Κοτλέας): Mαυρόπουλος 9, Πατσιάνης 17(1), Στόϊτσης Κ., Μπουτάκης, Καρύπης 2, Μόσχου 5(1), Στόϊτσης Γ. 6, Μπογδάνης 9, Χατζηλαμπρινός 4, Στόγιος 2, Αργυρόπουλος.


Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση:

Created with flickr embed.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.