Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεχίζεται η έρευνα για την άτυχη φοιτήτρια που έπεσε από τον 9ο όροφο



Συνεχίζεται η έρευνα από την Αστυνομία για τον άδικο χαμό της 22χρονης φοιτήτριας από τα Γιαννιτσά, η οποία έχασε τη ζωή της στη Θεσσαλονίκη πέφτοντας από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας όπου διέμενε. Το περιστατικό σημειώθηκε χθες αργά το βράδυ, στις 10.30 περίπου, στην οδό Λέοντος Σοφού, στο κτίριο του πρώην ξενοδοχείου «Εγνατία», όπου στεγάζεται παράρτημα των φοιτητικών εστιών του ΑΠΘ. 
Σύμφωνα με ανώτατη αστυνομική πηγή με την οποία επικοινωνήσαμε, η κοπέλα έπεσε από τον ένατο όροφο του κτιρίου και στη συνέχεια διακομίστηκε σε νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση. Ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί αν πρόκειται για αυτοκτονία ή δυστύχημα. Από την πρώτη στιγμή ειδοποιήθηκαν για το τραγικό περιστατικό οι γονείς της κοπέλας.
Η άτυχη φοιτήτρια σπούδαζε στη Θεσσαλονίκη όπου έχασε τη ζωή της πρόωρα και αναπάντεχα. Η αστυνομία παίρνει καταθέσεις από φιλικά της πρόσωπα σε μια προσπάθεια να χυθεί φως στο μυστήριο του θανάτου.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.