Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Aνώτερος ο ΦΟΑ επικράτησε με 99-80 του Βατανιακού (βίντεο&φωτο)



ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ - ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ ΣΑΡΙΣΑ 99-80

Εμφανής η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ ΦΟ Αριδαίας και Βατανιακού με τους φιλοξενούμενους να καταφέρνουν να αντισταθούν μόνο στο 2ο δεκάλεπτο καθώς από το τρίτο δεκάλεπτο και μετά το παιχνίδι έδειχνε τυπική διαδικασία.

Ο ΦΟΑ έχοντας ιδιαίτερο πάθος στο παιχνίδι του, θέλοντας να κάνει το 8 στα 8 στο πρωτάθλημα και να παραμείνει στη κορυφή της βαθμολογίας, κατάφερε από την αρχή να ελέγξει το ρυθμό του παιχνιδιού κάνοντας ονειρεμένο πρώτο δεκάλεπτο, στο οποίο πέτυχε 37 πόντους! Οι γηπεδούχοι μπήκαν αρκετά ζεστοί στο παιχνίδι με αυξημένο ποσοστό ευστοχίας σε σουτ από μακριά αλλά και κοντά στο καλάθι, κάτι που τους έδωσε ώθηση και διαφορά ασφαλείας από το πρώτο δεκάλεπτο (37-16).

Η αντίδραση των φιλοξενούμενων ήρθε στο δεύτερο δεκάλεπτο κυρίως επιθετικά όπου βελτίωσαν τα ποσοστά τους, ενώ και στην άμυνα κατάφεραν να δεχτούν μόλις 13 πόντους και να μειώσουν αισθητά τη διαφορά στους οχτώ (50-42). Στο τρίτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι να τελειώσουν το παιχνίδι αφού η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανής και η πολύ καλή αγωνιστική εικόνα του ΦΟΑ κυρίως επιθετικά έφεραν τη διαφορά κοντά στους 20 πόντους, όπως φαίνεται και στο τελικό αποτέλεσμα του αγώνα (99-80).

Μεγάλοι πρωταγωνιστές στη χθεσινή νίκη του ΦΟΑ (παραμένει αήττητος μετά από 8 αγωνιστικές) ήταν ο Μακρόπουλος με 33 πόντους και 1 τρίποντο και ο Αβραμίδης που πέτυχε 26 πόντους με 6 τρίποντα.

Από πλευράς Βατανιακού πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Γκαβοτάσιος (23π.) και Κατηρτζίδης (18π.)

Καλή ήταν σε γενικές γραμμές η διαιτησία των Ντόγκα και Τζήμου.

Την επόμενη αγωνιστική (3/12) η ομάδα του ΦΟΑ αγωνίζεται στην Έδεσσα στο ντέρμπι της αγωνιστικής με τον Πανεδεσσαϊκό ενώ ο Βατανιακός υποδέχεται τον ΑΟΚ Βέροιας.

Δείτε στιγμιότυπα του αγώνα μέσα από την κάμερα του karatzova.com:

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1ο(37-16), 2ο(50-42), 3ο(75-59), 4ο(99-80)

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Αμπάρης, Ζέρζης, Σαμαρτζίδης, Τοπαλίδης 11, Μήλης 3(1), Μπεγλόπουλος 9(1), Παπαβραάμ 5(1), Αβραμίδης 26(6), Αλεξανδρόπουλος, Μακρόπουλος 33(1), Κανονίδης 2, Τζάτσης 10(2).

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ (Χελιδώνης): Κοτσίμπελης 4, Μέλιος 2, Κατηρτζίδης 18(2), Βασιλειάδης 6, Τσιάμης 1, Λαγαμτζής 2, Γκαβοτάσιος 23(2), Λυκίδης 2, Βουτσακόπουλος Θ. 2, Πόσιος 7, Κεσεσίδης, Βουτσακόπουλος Α. 13(3).

Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση:


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. συγχαρητηρια στους παικτες και τον πρωτομαστορα αυτης της ομαδας Βατση Παναγιωτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.