Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με νίκη ξεκίνησε τη φετινή αγωνιστική σεζόν το Παιδικό Τμήμα Basketball «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών



Με νίκη εντός έδρας ξεκίνησε για φέτος τις αγωνιστικές του  υποχρεώσεις το παιδικό τμήμα basketball του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών την Κυριακή 20/11/2016, στο κλειστό γυμναστήριο Ε. Μυστακίδου , επί του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας , με σκορ 59-51.

Σε ένα παιχνίδι πολύ ανταγωνιστικό και με αμείωτο το ενδιαφέρον από την αρχή μέχρι το τέλος ο «Μέγας» κατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο. Με αφετηρία το καλό του ξεκίνημα στο πρώτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να χτίσουν μία διαφορά 10 πόντων που όμως χάθηκε στο δεύτερο δεκάλεπτο και στο ημίχρονο η διαφορά ήταν στο καλάθι με σκορ 26-24. Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο ομάδες πάλεψαν για το καλύτερο και τελικά το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες με τον «Μέγα» στο τέλος να είναι πιο αποδοτικός στην επίθεση και με αυτόν τον τρόπο να κερδίζει και το ματς με σκορ 59-52.

Σε δήλωσή του μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Χαράλαμπος Χαριτίδης τόνισε :

«Καταρχήν συγχαρητήρια στους παίχτες μου για την απόδοση τους και την συμπεριφορά που είχαν σε όλο το ματς. Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από την εμφάνιση που κάναμε καθώς έγιναν πάρα πολλά λάθει κυρίως σε λάθος πάσες και πολλά βήματα. Η άμυνα μας ήταν πολύ κακή και αυτό επέτρεπε στους αντιπάλους να σκοράρουν εύκολα και χωρίς κόπο στην επίθεση. Θα πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη μας και να προσπαθήσουμε παραπάνω στην άμυνα που και αυτό είναι το ζητούμενο. Μπορέσαμε όμως να ανταπεξέλθουμε απέναντι σε δύσκολες καταστάσεις καθώς σε πολλές στιγμές είχαμε το ψυχολογικό μειονέκτημα και βρήκαμε τις δυνάμεις που έπρεπε για να κερδίσουμε τελικά αυτό το παιχνίδι. Τέτοιου είδους ματς είναι και μαθήματα για εμάς καθώς τα παιδιά δεν έχουν κάνει πολλά παιχνίδια και έτσι μπορούν να δουν το μπάσκετ με διαφορετικό μάτι. Τέλος, συγχαρητήρια στην ομάδα της Αλεξάνδρειας για την προσπάθειά της και την συμπεριφορά τους απέναντί στην ομάδα μας.».

Τα δεκάλεπτα:  14–06,  12–18, 18–14, 15–13.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΓΑΣ Μέγας  Αλέξανδρος Γιαννιτσών(Προπονητής: Χ. Χαριτίδης): Μανωλέμης Α., Παπασταύρου Π., Μπάρπας Δ. 2π, Μπαντιμαρούδης Δ. 8π, Μπαντιμαρούδης Χ., Μαυρένης Ρ. 2π, Σωτηρίου Ν., Στόιτσης Κ. 17π, Καραπάνος Ν. 6π, Βασιλειάδης Δ., Καραλής Α. 7π, Μπατζάκης Γ. 17π.

ΓΑΣ Αλεξάνδρειας: (Προπονητής :Δ. Τσοπουρίδης): Νοτόπουλος Γ., Πουαρίδης Ι., Πιπιλιάρης Σ. 4π, Σωτηράκης Γ., Εξαρχόπουλος Χ. 18π, Τερζίδης Χ., Μουλγκέτσι Ο., Γιοβανόπουλος Φ. 6π, Πουαρίδης Φ. 13π, Τσομπουρίδης Χ., Γκλεζάκος Κ 10π.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας http://www.megasgba.gr
Από το Γραφείο Τύπου


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.