Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Λήξη συνεργασίας των Προμάχων με τον Μιχάλη Μαυρίδη - Τι απάντησε ο ίδιος


Με μια Λακωνική ανακοίνωση ο ΑΣ Πρόμαχοι ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Μιχάλη Μαυρίδη. 

Τι δήλωσε για την απόφαση της διοίκησης των Προμάχων ο πρώην προπονητής της ομάδας στην προσωπική του σελίδα στο facebook:


"Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές του Α.Σ. ΠΡΟΜΑΧΟΙ για την συνεργασία μας, καθώς και τους νεαρούς μας ποδοσφαιριστές της παιδικής ομάδας. 


Επίσης θέλω να κάνω μια αναδρομή στην δράση μας, καθώς και στο πλάνο που είχαμε αποφασίσει από κοινού με τη διοίκηση. Αναλαμβάνοντας τις τύχες της ομάδας έθεσα ως απαράβατο όρο την λειτουργία της παιδικής ομάδας με σκοπό να δημιουργήσουμε το ποδοσφαιρικό μέλλον του συλλόγου, αλλά και να βοηθήσουμε τα παιδιά να δυναμώσουν το χαρακτήρα τους, να απολαύσουν το παιχνίδι και να φέρουμε την νεολαία κοντά στον αθλητισμό. Κάτι το οποίο θα βοηθούσε πρωτίστως να αναπτύξουν την αίσθηση του δικαίου τα παιδιά,αλλά και να τα κρατήσει μακριά από δραστηριότητες που μαστίζουν την νεολαία όπως δικυκλιστές, καπνιστές και υπερχρήστες διαδικτύου. 


Κατόπιν ζήτησα από την διοίκηση να εμπιστευτεί όλα τα παιδιά του χωριού και να γίνουν μόνον τρεις προσθήκες. Έδωσα προσωπικές εγγυήσεις ότι έχουν τα παιδιά την δυνατότητα να ανταπεξέλθουν στην κατηγορία και θα παρουσιάσουμε μια ομάδα καλογυμνασμένη. Εξήγησα ότι βάση του μοντέλου της ομάδας δεν είναι δυνατόν να έχουμε άμεσα αποτελέσματα λόγω της απειρίας των παικτών και της μεγάλης τομής που γίνεται στο ρόστερ, αλλά και στη λειτουργία της ομάδας. Έθεσα από την πρώτη μέρα όμως ως αφετηρία την πρώτη Δεκεμβρίου,ως απαρχή της συγκομιδής βαθμών αλλά και ολοκληρωμένης απόδοσης της ομάδας, στηρίζοντας το επιχείρημα μου αυτό, πρώτα στα δεδομένα της κατηγορίας (πχ βαριά γήπεδα, αγύμναστες ομάδες, ελλειπή ρόστερ, κτλ). Και κατόπιν εξηγώντας τα πλεονεκτήματα μας σαν ομάδα και με βάση την δουλειά και το πλάνο που υπηρετούσαμε (πχ καλή φυσική κατάσταση, βάθος ρόστερ, μεγάλο βαθμό εντοπιότητας, κτλ). Στο διάβα αυτού του εγχειρήματος βρήκα πολλές φορές προβλήματα αλλά η μεγάλη διάθεση των παιδιών και η πολύτιμη βοήθεια που είχα από τον συνεργάτη μου με βοηθούσαν να βγαίνω πάντα νικητής. 


Ενδεικτικά αναφέρω κάποια προβλήματα όπως τον κάματο των παιδιών λόγω της υλοτομίας, αλλά και τα προβλήματα επικοινωνίας στον τακτικό τους προσανατολισμό. Δεν είναι εύκολο να χτίσεις μια ομάδα από την αρχή και κυρίως να είσαι αναγκασμένος να μαθαίνεις σε ποδοσφαιριστές στοιχεία τα οποία θα έπρεπε να τα έχουν διδαχθεί σε μαθησιακές ηλικίες, αλλά όπως γνωρίζετε στα χωριά δεν υπάρχουν παιδικά τμήματα να μας το εξασφαλίσουν αυτό. 


Κλείνοντας θέλω να πω στον κόσμο του χωριού να κάνει υπομονή και να συμπαρασταθεί στα παιδιά γιατί έχει πολύ δουλειά επάνω της αυτή η ομάδα και είναι κοντά η επιτυχία. Στον φίλαθλο κόσμο να μην ξεχνάει ότι μιλάμε για ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και να θέσει ο καθένας το ερώτημα στον εαυτό του ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΟΥΝ απ το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Και στην διοίκηση των Προμάχων να ζητήσω συγνώμη που η δουλειά μου δεν ήταν άξια ούτε για ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..."


Μαυρίδης Μιχάλης




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. πολύ ώριμες απόψεις.Σωστή τοποθέτηση.Ισχύουν για όλους τους ανθρωπους του τοπικου οι κουβέντες αυτές.Τι τοπικό ποδόσφαιρο θέλουμε.Δυστυχώς κυριαρχεί η ημιμάθεια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.