Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εύκολη επικράτηση για τον ΦΟΑ επί του ΑΟΚ Γουμένισσας (βίντεο&φωτο)




ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ - ΑΟΚ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ 82-53
Συνεχίζει το αήττητο σερί της η ομάδα του Παναγιώτη Βάτση, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν εύκολα του ΑΟΚ Γουμένισσας με 82-53 στο ΔΑΚ Αριδαίας για την 6η αγωνιστική της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ.

Οι γηπεδούχοι από την αρχή της αναμέτρησης και παρά το γρήγορο 0-5 των φιλοξενούμενων πάτησαν… γκάζι και με ένα σερί 17-2 πήραν γρήγορα μια διαφορά ασφαλείας. Η απόδοση της ομάδας δεν άλλαξε παρά τις πολλές αλλαγές και το ημίχρονο βρήκε την ομάδα του ΦΟΑ μπροστά στο σκορ με 50-26.

Το δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό με τον προπονητή του ΦΟΑ να χρησιμοποιεί όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεση του και να φτάνει εύκολα στη νίκη με τελικό σκορ 82-53. Με αυτή τη νίκη η ομάδα του ΦΟΑ παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας με τον ΑΟΚ Βέροιας τον οποίο αντιμετωπίζει την επόμενη αγωνιστική.

Τέσσερις παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων για την ομάδα του ΦΟΑ (Μακρόπουλος, Τοπαλίδης, Αβραμίδης, Μπεγλόπουλος). Εκπληκτικός σε ακόμα ένα παιχνίδι ο Μακρόπουλος πέτυχε 24 πόντους με 2 τρίποντα ενώ και ο Τοπαλίδης πέτυχε 19 πόντους και δείχνει να έχει επανέλθει για τα καλά μετά τον τραυματισμό του. Πολύ καλοί και οι Αβραμίδης (14π.) και Μπεγλόπουλος (11π.). 

Από την ομάδα της Γουμένισσας ξεχώρισε ο Μπέλτσης που πέτυχε 16 πόντους και οι Γέγας (13π.) και Γερακάρτσης (12π.).
Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι Καψίδης και Παπαδόπουλος.

Την επόμενη αγωνιστική (19/11) η ομάδα του ΦΟΑ αντιμετωπίζει εκτός έδρας στο ντέρμπι της αγωνιστικής την ομάδα του ΑΟΚ Βέροιας, ενώ ο ΑΟΚ Γουμένισσας υποδέχεται το Ζαφειράκη Νάουσας.

Δείτε στιγμιότυπα του αγώνα μέσα από την κάμερα του karatzova.com:

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ:1ο(20-13), 2ο(50-26), 3ο(69-40), 4ο(82-53)

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Κανονίδης, Ζέρζης 2, Aμανίδης, Τοπαλίδης 19, Μήλης, Μπεγλόπουλος 11(2), Παπαβραάμ 6(1), Αβραμίδης 14(4), Αλεξανδρόπουλος 2, Μακρόπουλος 24(1), Αργυρός, Τζάτσης 4(1).

ΑΟΚ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ (Κουπάνης): Σανιδάς 5(1), Τζάκος 1, Μουγιαντζής, Γέγας 13(3), Μπέλτσης 16(1), Τάτσης 2, Τζιτζίδης 4, Γερακάρτσης 12(1), Γκάτος.

Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση:



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.