Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ηλεκτροφωτίζονται οι οδικοί κόμβοι Σεβαστειανών, Λουτροχωρίου και Δωροθέας



120.000,00 € για την κατασκευή ηλεκτροφωτισμού κόμβων από την Π.Ε. Πέλλας εντός περιοχής ευθύνης της

Υπογράφηκε η σύμβαση του έργου από την Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνά Αηδονά και εκπρόσωπου του αναδόχου
Τη σύμβαση για την «Κατασκευή ηλεκτροφωτισμού κόμβων εντός περιοχής ευθύνης της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας» υπέγραψε η Αναπληρώτρια Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αηδονά παρουσία του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρίας.
«Ξεκινά η κατασκευή ηλεκτροφωτισμού σε τρεις σημαντικούς κόμβους του οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Π.Ε. Πέλλας. Διευκολύνοντας την πρόσβαση και ενισχύοντας την οδική ασφάλεια προσπαθούμε να βελτιώσουμε τις συνθήκες διέλευσης των διερχόμενων οδηγών. Είναι μια σημαντική παρέμβαση δεδομένου ότι οι επιπτώσεις της τρέχουσας οικονομικής κρίσης είναι δυσμενείς και έχουν ως αντίκτυπο τους μειωμένους πόρους που έχουμε να διαχειριστούμε για την τοπική ανάπτυξη. Παρ’ όλα αυτά, με γνώμονα την ανταποδοτικότητα των παρεμβάσεων που υλοποιούμε σε συνεργασία με τα στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων συνεχίζουμε την εκτέλεση του αναπτυξιακού μας προγραμματισμού» υπογράμμισε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Αθηνά Αηδονά.
Το έργο έχει συνολικό προϋπολογισμό 120.000,00 € και υλοποιείται από το Τμήμα Συγκοινωνιακών Έργων της Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Πέλλας. Mε την παρούσα εργολαβία προβλέπεται η κατασκευή δικτύου ηλεκτροφωτισμού σε τρεις (3) κόμβους στο Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο της Π.Ε. Πέλλας και, συγκεκριμένα 
• Στον κόμβο Σεβαστειανών επί της Εθνικής Οδού Έδεσσας - Θεσσαλονίκης (10 σιδηροϊστοί με φωτιστικά σώματα τύπου led)
• Στον κόμβο Λουτροχωρίου επί της Επαρχιακής Οδού Σκύδρας - όρια Π.Ε. Ημαθίας (15 σιδηροϊστοί με φωτιστικά σώματα τύπου led)
• Στον κόμβο Δωροθέας επί της Επαρχιακής Οδού Αριδαίας - Προμάχων (7 σιδηροϊστοί με φωτιστικά σώματα τύπου led)
Οι εργασίες που θα εκτελεστούν περιλαμβάνουν πλήρη εγκατάσταση των γαλβανισμένων σιδηροϊστών, πλήρη εγκατάσταση των φωτιστικών σωμάτων νέας τεχνολογίας καθώς και πλήρη εγκατάσταση στύλων οδοφωτισμού, έναν για κάθε κόμβο.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Έμαθε και η κυρία από φωτογραφίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απόστολος τσιρωνης13 Νοεμβρίου 2016 στις 4:52 μ.μ.

    Τα ακριτικά χωριά θέλουν
    περισσότερο φως τώρα στις
    γιορτές μην τα ξεχνάτε στολιστετα σκέφτεται τα μικρά παιδιά δώστε τους δώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.