Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρένο δίχως φρένο η Δόξα Παλαιού Μυλοτόπου (βίντεο-φωτο)



Δόξα Π. Μυλοτόπου - ΑΡΗΣ Αθύρων 1- 0

Ξεπέρασε και το εμπόδιο των Αθύρων η ομάδα του Αβραάμ Ζημπίδη κερδίζοντας τα με 1-0, αντιμετωπίζοντας ως δυσκολία παρά μόνο την κακή δυσλειτουργία των παικτών της να τελειώσουν σωστά τις φάσεις. 
Το ξεκίνημα του πρώτου μέρους βρήκε τις δύο ομάδες να χάνουν ευκαιρίες για την ομάδα των Αθύρων ο Γεωργιάδης σούταρε δυνατά αλλά ο Διαμαντίδης απομάκρυνε σε κόρνερ στο 6΄, ενώ για τον Παλιό Μυλότοπο ο Γρηγορίου δεν μπόρεσε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση τετ α τετ στο 8΄.
Μερικά λεπτά αργότερα ο Θάνος φλέρταρε με τα αντίπαλα δίχτυα όμως από κοντά με το κεφάλι δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα του ΑΡΗ. Ένα σόλο ευκαιριών ακολούθησε από πλευράς γηπεδούχων με τους Σαββίδη, Τσαλκιτζή και Θέμελη να σπαταλούν τις κλασικές ευκαιρίες που τούς δόθηκαν, με τη λύτρωση να έρχεται στο 25΄ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Θάνου γράφοντας το 1-0.
Η ομάδα των Αθύρων δεν έδειξε να ανακάμπτει με τον Μυλότοπο να κάνει δύο ακόμη ευκαιρίες με τα σουτ του Θάνου και Σωτηριάδη στο 33΄ και 35΄ αντίστοιχα.
Στο 38΄ έπειτα από σέντρα του Τζόνι ο Θάνος έκανε επαφή στη μπάλα με το κεφάλι αλλά αστόχησε κατά την εκτέλεση του. Ενώ υπήρξε και ακυρωθέν γκολ για την τοπική ΔΟΞΑ καθώς ο Σωτηριάδης υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ στο 45΄ με το σκορ να παραμένει στο 1-0 για το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος ο Παλιός Μυλότοπος εισέβαλε ορεξάτος και με διάθεση στον αγωνιστικό χώρο πραγματοποιώντας φάσεις με τον Αλέξη Θεοδοσιάδη στο 50΄ και στο 52΄ και με εξαιρετική ενέργεια του Τσαλκιτζή στο 54΄ όμως το σουτ πού έπιασε κατέληξε άουτ αρκετά.
Στην επόμενη φάση μετά από ολιγωρία στην άμυνα της ΔΟΞΑΣ ο Ευθυμιάδης τρύπωσε κάνοντας ένα σουτ αλλά η μπάλα πέρασε παράλληλα με το αντίπαλο τέρμα στο 59΄.
Αργότερα ο Θεοδοσιάδης έχασε μια εξ επαφής ευκαιρία στο 64΄ να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του απαντώντας σε αυτή ο Ευθυμιάδης στο 66΄ με συρτό σουτ όμως η μπάλα σταμάτησε στην αριστερή εξωτερική πλευρά των δικτύων του Στέλιου Διαμαντίδη.

Στο 70΄ ο Σωτηριάδης αστόχησε με το κεφάλι από το ύψος του πέναλτι στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Άλλο ένα σουτ του Ευθυμιάδη το οποίο αποδείχθηκε μη αποτελεσματικό στο 80΄ ενώ σημειώθηκαν άλλες δύο καλές ευκαιρίες για την γηπεδούχο ομάδα με το γυριστό σουτ του Βελισκάκη στο 87ο λεπτό το οποίο μπλόκαρε ο πορτιέρο των Αθύρων και στο 90΄ ο ίδιος παίκτης έκανε ένα σουτ όμως η μπάλα πέρασε άουτ μένοντας έτσι το τελικό αποτέλεσμα 1-0. 
Δείτε το πέναλτι-γκολ του αγώνα:


Επιμέλεια Αλέξανδρος Ποιμενίδης

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.