Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αλμωπίας



Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου και ώρα 10:30΄συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα εξής θέματα της ημρήσιας διάταξης:

1 Ψήφιση πιστώσεων προϋπολογισμού, οικονομικού έτους 2016. 
2 Τροποποίηση της με αριθμ. 205/2016 απόφασης οικονομικής επιτροπής περί ψήφισης  του σχεδίου του προϋπολογισμού Δήμου  Αλμωπίας, οικ. έτους 2017 – Συμμόρφωση με τη  γνώμη του Παρατηρητηρίου Οικονομικής Αυτοτέλειας των Ο.Τ.Α.  
3 Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για παράσταση ενώπιον του Μονομελούς      Πλημμελειοδικείου  ΄Εδεσσας,   στις 2-12-2016. 
4 Έγκριση πρακτικών  δημοπρασίας για την εκμίσθωση  δημοτικών (πρώην σχολικών) αγροτεμαχίων Αλώρου.
5 Εξουσιοδότηση της ίδιας επιτροπής διαπίστωσης βλαβών η οποία ορίστηκε  με την υπ΄αριθμ 200/2016 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αλμωπίας.
6 Διαπίστωση βλαβών από ανωτέρα βία στο έργο: «ΕΠΕΚΤΑΣΗ Χ.Υ.Τ.Α. 1ΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ Ν. ΠΕΛΛΑΣ (Χ.Υ.Τ.Α. ΑΛΜΩΠΙΑΣ) ΚΑΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ»
7 Ένσταση κατά τη μη εφαρμογή ενεργειών βάσει του άρθρου 58 του ΚΔΕ για τις υπ΄αριθμ. πρωτ. 22703/8-9-2016 και 22919/12-9-2016 του έργου: «ΕΠΕΚΤΑΣΗ Χ.Υ.Τ.Α. 1ΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ Ν. ΠΕΛΛΑΣ (Χ.Υ.Τ.Α. ΑΛΜΩΠΙΑΣ) ΚΑΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ»
8 Απευθείας ανάθεση για την εκτέλεση  του έργου κατασκευή τσιμενταύλακα Τ.Κ.  Φιλώτειας.
9 Απευθείας ανάθεση για την εκτέλεση  του έργου επισκευή δρόμου στον οικισμό Κορυφής.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.