Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διακοπή νερού στην πόλη της Αριδαίας



Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης-Αποχέτευσης Αλμωπίας, ενημερώνει τους κατοίκους της πόλης της Αριδαίας, ότι σήμερα 22-11-2016 και από τις 09:45 εώς τις 12:45  ,θα γίνει διακοπή νερού λόγω βλάβης που προκλήθηκε στο δίκτυο ύδρευσης , από εργασίες του νέου αποχετευτικού δικτύου. 
 Ευχαριστούμε για την κατανόηση.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Ποια κατανόηση ρε!!!αντε να πνιγείται...μενω στη πολυπαθη οδο παύλου μελάαπο τοτε που ξεκινησε το έργο εχουμε και το λέω χωρις υπερβολή καθημερινες διακοπές νερού που ξεπερνούν τις τρεις ώρες.ποση κατανόηση να εχω πια...καντε κατι γιατι ειμαι τοσο αγανακτισμένη που ειλικρινα αας το λέω δεν ξέρω τι θα σας κάνω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΝΕΡΌ????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα ξυπνησατε οι πολίτες του κέντρου???? Εμείς στη γειτονιά του κέντρου υγείας και στο περιφερικο ένα καλοκαίρι υποφεραμε.... και που είστε ακόμα.... τίποτα δεν είδατε... Χριστούγεννα χωρίς νερό θα είμαστε... αλλά όπως λέει και η παροιμία στου κουφού τη πόρτα όσο θέλεις βρόντα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 25 Νοεμβρίου 2016

    Από το αργά το πρωί διακοπή και ακόμη νερό δεν είδαμε. Έχουν περάσει τουλάχιστον τέσσερις ώρες. Παραδόξως, εδώ και κάποιες ημέρες, δεν υπάρχει καμία σχετική ανακοίνωση ή άρθρο. Γιατί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.