VW
AGROexpert

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρόσκληση συμμετοχής στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό Αριδαίας

Ο Δήμος Αλμωπίας στα πλαίσια λειτουργίας του ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ 2016, που θα πραγματοποιηθεί από τις 20 Δεκεμβρίου 2016 έως τις 3 Ιανουαρίου 2017, θα προβεί έναντι τιμήματος που έχει καθορισθεί με την 194/2016 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, στην εκμίσθωση οριοθετημένων χώρων στο ΑΒΚ 4717 οικόπεδο. (παρκινγκ Δημαρχείου) σε επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται:
1. Είδη ένδυσης  2.   Ζαχαρώδη είδη και αναψυκτικά 3.   Ξηροί καρποί , είδη διατροφής
4.   Παιχνίδια  5.   Αγιογραφίες, αφίσες κλπ   6.  Ψιλικά, είδη δώρων, μπιζού κλπ  7.  Βιβλία 8.  Είδη λαϊκής τέχνης  9.  Καντίνες, καφετέριες, ζαχαροπλαστεία, καταστήματα εστίασης  10.Μικροπωλητές διαφόρων ειδών 11. Λούνα παρκ  12.Παροχής Υπηρεσιών   
Οι άδειες συμμετοχής στο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ εκδίδονται σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα που εμπορεύονται διάφορα είδη και συγκεκριμένα: 
α) σε επαγγελματίες εμπόρους (φυσικά ή νομικά πρόσωπα) που νόμιμα δραστηριοποιούνται αποκλειστικά σε
υπαίθριες αγορές (υπαίθριοι πωλητές), 
β) σε κατόχους άδειας συμμετοχής σε κυριακάτικες αγορές,
 γ) σε κατόχους άδειας πωλητή λαϊκών αγορών, 
δ) σε όσους κατέχουν άδεια άσκησης υπαίθριου (στάσιμου ή πλανόδιου) εμπορίου και 
ε) σε  λοιπούς, υπό την προϋπόθεση ότι διαθέτουν τα νόμιμα παραστατικά και πληρούν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις της κείμενης φορολογικής νομοθεσίας.
Όσοι  ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στη διαδικασία μίσθωσης των ανωτέρω χώρων μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στο πρωτόκολλο του Δήμου από τη Δευτέρα 7 έως την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016.
Σε περίπτωση που για κάθε οριοθετημένο χώρο υπάρχουν  περισσότερες αιτήσεις, η άδεια συμμετοχής θα χορηγείτε μετά από δημόσια κλήρωση μεταξύ των ενδιαφερομένων. 
Οι προς διάθεση χώροι αποτυπώνονται σε τοπογραφικό διάγραμμα το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της 192/2016 απόφασης του Δ.Σ.
Η αναλυτική διαδικασία για τη διάθεση περιγράφεται στην 192/2016 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και στην 234/2016 απόφαση της Ο.Ε., του Δήμου Αλμωπίας η οποίες είναι αναρτημένες στο site του Δήμου Αλμωπίας (www.dimosalmopias.gov.gr) και στον πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου.
Πληροφορίες για την όλη διαδικασία παρέχονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα τηλέφωνα 2384350283 και 2384350221.


Share on Google Plus

  Blogger Comment
  Facebook Comment

3 σχόλια:

 1. Τώρα που έρχονται τα Χριστούγεννα
  Τα παιδιά της Λαγγαδιας πρέπει
  να ζητήσουν την καινούργια
  Παιδική χαρά από τον Αι βασιλη
  Αν δεν μπορεί ο τοπικός θα πρέπει να απευθυνθούμε εκτός
  εδώ θέλουμε την βοήθεια σας
  θέλουμε ιδέες πχ σε εφοπλιστές
  ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
  ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΕΊΜΑΣΤΕ ΈΝΑ ΦΤΩΧΌ
  ΧΩΡΙΌ ΘΈΡΜΟΠΥΛΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΩΡΙΌ ΠΆΡΑ ΠΟΛΛΆ ΠΑΙΔΙΆ ΣΤΟ
  ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΩΡΙΌ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΑΣ
  ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝ ΘΉΚΕΣ
  ΚΑΙ ΕΊΜΑΣΤΕ ΑΚΌΜΑ ΕΔΏ ΚΑΙ ΜΕ
  ΤΗΝ ΒΟΉΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΎ ΚΆΤΙ
  ΘΑ ΓΙΝΕΙ 40 ΧΡΌΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ
  ΕΙΔΑΜΕ ΌΤΑΝ ΛΕΦΤΑ ΥΠΉΡΧΑΝ
  ΈΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ
  ΨΆΛΤΕΣ ΘΑ ΤΑ ΨΑΛΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ
  ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Συγνωμη δηλαδη αυτη η λαγκαδια 5 σπιτι εχει ολο κι ολο και μας τα εχετε πριξει να ζητατε και να απαιτητε μια παιδικη χαρα και στο κατω κατω μαζευτητε και καντε σαν χωριο μια παιδικη χαρα.. Ελεος ειστε...

   Διαγραφή
 2. πραγματικά ,αν το σκεφτούμε, μπορεί να φύγουν χρήματα άσκοπα ενώ θα μπορουσαμε να βοηθήσουμε το ακριτικό χωριό της Λαγγαδιάς.Είναι μια καλή ιδέα να βοηθήσουμε αυτους τους ανθρώπους τους πραγματικά αποκλεισμένους ψηλά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…