Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνάντηση Δημάρχου Σκύδρας με το νέο Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Σκύδρας (φωτο)



Τον νέο Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Σκύδρας Πέτρο Λίτσνη υποδέχθηκε στο Δημαρχείο, τη Δευτέρα 28-11-2016, η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου, με την παρουσία των Αντιδημάρχων, Μαρίας Γιακαμόζη, Χαράλαμπου Γεραντίδη, Μιχάλη Λαουντού, Χρίστου Μακρίδη, των  Δημοτικών Συμβούλων Θεμιστοκλή Κρητίδη, Μιχάλη Μέγα και του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Σκύδρας Θεόδωρου Αντωνιάδη. 

Η επίσκεψη, εκτός από τον εθιμοτυπικό, τιμητικό της χαρακτήρα, ήταν αφορμή  για συζήτηση κι ανταλλαγή απόψεων πάνω σε  θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, όπως είναι τα ζητήματα προστασίας, ασφάλειας, αστυνόμευσης κι ελέγχου με την επισήμανση ότι το Αστυνομικό μας Τμήμα  λόγω της γεωγραφικής και κομβικής  θέσης της Σκύδρας επιφορτίζεται με αυξημένα  καθήκοντα και υποχρεώσεις.  
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε μ΄εκατέρωθεν ευχές για την ευόδωση του έργου τους και τη συνέχιση της άριστης συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Σκύδρας και του Αστυνομικού Τμήματος Σκύδρας.
 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.