Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ανακάλυψε την Αμερική…



Ύστερα από την παταγώδη αποτυχία του επικοινωνιακού παιχνιδιού που ονομάστηκε «Τηλεοπτικές Άδειες» και αφού ταλαιπώρησε για μήνες την κοινή γνώμη οι ιθύνοντες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έπρεπε να αποπροσανατολίσουν ξανά τον κόσμο από την τραγική καθημερινότητα που βιώνει.

Έτσι , λοιπόν, γίναμε μάρτυρες ενός Δελτίου Τύπου της Νομ.Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας στο οποίο μεταξύ άλλων προσδοκούν σημαντικά οφέλη σε μια σειρά από θέματα (μεταξύ των οποίων και του χρέους) από την επίσκεψη Ομπάμα στη χώρα μας. Εντούτοις, κατά την προσφιλή συνήθεια τους πέταξαν λάσπη στον ανεμιστήρα λέγοντας ότι η αντιπολίτευση προσπαθεί να υποβαθμίσει αυτή την επίσκεψη .Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ σοβαρευτείτε επιτέλους!
Η ΝΔ καλωσόρισε τον Πρόεδρο Ομπάμα και προσδοκά ότι αυτή η επίσκεψη θα είναι χρήσιμη και παραγωγική για τα Ελληνικά συμφέροντα. Η αμοιβαία συνεργασία με τις ΗΠΑ αποτελεί για την ΝΔ σταθερή επιλογή στρατηγικής σημασίας εδώ και χρόνια!! Εμείς δεν ανακαλύψαμε την Αμερική σήμερα!! Κάποιοι άλλοι είναι οι ‘όψιμοι Κολόμβοι’ που την ανακάλυψαν σήμερα…Αυτοί που σε προηγούμενες επισκέψεις ηγετών κρατών (σημ. κυρίως από τις ΗΠΑ) διαδήλωναν,κατέστρεφαν και βεβήλωναν την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό.   
Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, στο συγκεκριμένο θέμα, σας καλωσορίζουμε στην πραγματικότητα με την ελπίδα ότι θα παραμείνετε σε αυτή και όταν βρεθείτε στα έδρανα της αντιπολίτευσης…

Έπειτα, όσο αφορά τους πανηγυρισμούς για τα στοιχεία του ΑΕΠ του Γ τριμήνου να θυμίσουμε ότι το αντίστοιχο περυσινό (με το οποίο γίνονται οι συγκρίσεις) η κυβέρνηση Τσίπρα είναι αυτή που έκλεισε τις Τράπεζες, επέβαλε capital controls και υπέγραψε το αχρείαστο 3ο μνημόνιο με μέτρα λιτότητας 9δισ.ευρώ. Επίσης, να θυμίσουμε ότι το Γ΄τρίμηνο παρουσιάζει ανέκαθεν θετικά νούμερα σε σχέση με τα υπόλοιπα τρίμηνα κάθε έτους και αυτό οφείλεται στον Τουρισμό!!! Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ αυτούς τους πανηγυρισμούς ένας σκεπτόμενος άνθρωπος θα τους χαρακτήριζε είτε αφελείς είτε προκλητικούς,,,
Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ αυτό το κλίμα ευφορίας που θέλετε να παρουσιάσετε κάντε μια προσπάθεια να το εμφυσήσετε στους 82.810 συμπολίτες μας που βρέθηκαν στην ανεργία τον Οκτώβριο και στους 2.400.000 συνταξιούχους που είδαν κύριες και επικουρικές συντάξεις να κόβονται!

ΝΟΔΕ  ΝΔ ΠΕΛΛΑΣ 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.