Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Προέκυψε θέμα προπονητή στον Αλμωπό μετά την ήττα από τον Μακεδονικό Φούφας (βίντεο&φωτο)


ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑΣ - ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 2-0
Το δικαίωμα να κοιτάει ψηλά στο 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής απέκτησε ο Μακεδονικός Φούφα ο οποίος κέρδισε με 2-0 τον Αλμωπό Αριδαίας και σκαρφάλωσε έτσι στην 7η θέση της βαθμολογίας ενώ την προσεχή Κυριακή παίζει πάλι εντός με το Βατόλακκο και μπορεί να ανέβει και άλλο, ενώ ο Αλμωπός Αριδαίας υποδέχεται την Καβάλα.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Φούφας φάνηκε επηρεασμένος από την απραξία των 3 εβδομάδων και έτσι έδωσε χώρο στους φιλοξενούμενους χωρίς όμως να απειληθεί ιδιαίτερα.

Στην επανάληψη με όπλο τη πολύ καλή φυσική του κατάσταση έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο με συνεχές πίεση σε όλο το γήπεδο και πετυχαίνοντας 2 πολύ ωραία τέρματα έφτασε στη δίκαιη νίκη.
Από την άλλη ο Αλμωπός που ίσως ψάχνει για προπονητή αφού ο κ. Τυριακίδης υπέβαλε τη παραίτηση του προσπάθησε κυρίως στο πρώτο μέρος ενώ στο 2ο δεν μπόρεσε να βρει διεξόδους προς την εστία του Παπαδόπουλου και για ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι δεν πήρε καλό βαθμό απόδοσης.
Χωρίς κανένα πρόβλημα η διαιτησία του κ. Πολυχρονίου (Σ.Δ. Καστοριάς) που είχε βοηθούς τους Μωυσιάδη (Σ.Δ. Γρεβενών) και Πρεσπάρη (Σ.Δ. Καστοριάς). Έδειξε κίτρινες στους Κεσκιλίδη, Τοπάλη, Ζαρογιάννη. Παπαζούδη.

Φάσεις-γκολ

Στο 27ο ο Διαμαντίδης εκτέλεσε φάουλ η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, στη γραμμή και απομάκρυνε ο Παπαδόπουλος.

Δύο λεπτά μετά ο Τοπάλης εκτέλεσε κόρνερ οι αμυντικοί δεν έδιωξαν σωστά η μπάλα στρώθηκε στο Κεσκιλίδη που σούταρε άσχημα για να μπλοκάρει ο Μένιος.

Στο 33ο ο Τσικόπουλος έφυγε μόνος του αλλά μπαίνοντας στη μεγάλη επιχείρησε να σουτάρει αλλά κόντραρε σωτήρια ο Παπαζούδης.

Στο 40ο ο Τσιρλίδης σέντραρε ο Σιδηρόπουλος στόπαρε τη μπάλα μέσα στη περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε έξω.

Στο 71ο ιδανική αντεπίθεση για τον Μακεδονικό με το Τσικόπουλο από αριστερά να βγάζει σέντρα ακριβείας για το κεφάλι του Κεσκιλίδη που με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Στο 80ο νέα πολύ ωραία συνεργασία για το Φούφα με το Δούφα να βγάζει παράλληλα τη σέντρα για το Τσικόπουλο που με πλασέ έκανε το τελικό 2-0.

Μετά το παιχνίδι οι 2 προπονητές δήλωσαν:

Γιώργος Παπακώστας: «Θεωρώ ότι σήμερα κάναμε μια επαγγελματική νίκη. Η ομάδα μετά από 3 εβδομάδες απραξίας παρουσιάστηκε επηρεασμένη στο πρώτο ημίχρονο και οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι έχοντας και το δοκάρι σε μια φάση που αν είχε μπει ίσως είχε κάνει πιο δύσκολο το έργο μας. Στην  επανάληψη όμως η ομάδα έδειξε χαρακτήρα όπως κάνουμε άλλωστε σε όλα τα παιχνίδια μας και ανεβάζοντας την απόδοση μας μπορέσαμε και ξεπεράσαμε την απραξία και φτάσαμε στη δίκαιη νίκη. Έχω πει στους παίκτες μου πως σημαντικό είναι να κερδίζεις και όταν δεν είσαι στη καλύτερη σου μέρα. Σήμερα η νίκη και οι 3 βαθμοί μας δίνει το δικαίωμα να κοιτάμε πιο ψηλά στη βαθμολογία αν και θα διαφωνήσω με κάποιους που λένε ότι από εδώ και πέρα έχουμε εύκολο πρόγραμμα. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή αφού το πόσο δύσκολο ή πόσο εύκολο είναι ένα παιχνίδι το κάνεις εσύ. Οι 3 βαθμοί είναι βάλσαμο για τη συνέχεια αφού μας δίνει το δικαίωμα με έχουμε πιο ξεκάθαρο μυαλό και να κοιτάξουμε τη συνέχεια με πιο πολύ ηρεμία».

Γιώργος Τυριακίδης: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο Φούφα για τη δίκαιη νίκη του. Χωρίς να θέλω να μειώσω τη νίκη του όμως θέλω να πω ότι εμείς χάσαμε το παιχνίδι. Πέσαμε στο παιχνίδι της αναμονής που έκανε ο Μακεδονικός και χωρίς να δεχτούμε ιδιαίτερη πίεση και χωρίς ευκαιρίες χάσαμε ακόμα ένα παιχνίδι όπως στη Ξάνθη. Είχα πει ξανά ότι εκτός έδρας  χωρίς να δεχτούμε πίεση δεχόμαστε γκολ από το πουθενά και δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε τη νίκη. Έχουμε ανεξήγητη πτώση το τελευταίο διάστημα και κάτι πρέπει να αλλάξει. Θα μιλήσω με τη διοίκηση στην οποία και θα θέσω τη παραίτηση μου».
Μακεδονικός Φούφα: Παπαδόπουλος, Κοπατσάρης, Σιδηρόπουλος, Πιριτζάους, Τζουβάρας, Χ΄΄ Ρούμπης (90ο Παπουτσίδης), Τσικόπουλος (83ο Κυβρακίδης), Τσόμπο, Τοπάλης, Χάιτας (74ο Δούφας). Κεσκιλίδης. 

Αλμωπός Αριδαίας: Μένιος, Μιχαηλίδης, Τσιρλίδης (57ο Παντελίδης), Ζαρογιάννης, Παπαζούδης, Κοβάτσης, Διαμαντίδης, Σιδηρόπουλος (57ο Ελευθεριάδης Γ.), Καραγιάννης, Ελευθεριάδης Λαζ. (85ο Σιδώνης), Ελευθεριάδης Θεοδ.

Πηγή: e-ptolemeos.gr



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. ο αντιπαλος παραδεχεται οτι ο Αλμωπός ήταν καλύτερος.Τι να πεις ? άδικο αποτελεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οτι ανεβαίνει
      Κατεβαίνει.
      Ενα πυροτέχνημα ηταν απ οτι φαίνεται.
      Του χρόνου στο τοπικό ξανά.
      Χωρίς παρεξήγηση αλλά φάνηκε ανετοιμη η ομάδα για άνοδο

      Διαγραφή
    2. Δυστυχώς δεν θα σου κάνουμε τη χάρη

      Διαγραφή
    3. Ναι αλλά αν πάρουμε προπονητή τον Φουφουτο πάλι θα πάμε ψηλά

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.