Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αίσιο τέλος στο θέμα των εργαζομένων στην επιχείρηση «Καταρράκτες» στην Έδεσσα;



Δρομολογείται απ΄ ότι φαίνεται η λύση στο πρόβλημα της αποκατάστασης των εργαζομένων στην Δημοτική Επιχείρηση Έδεσσας «Καταρράκτες». Σύμφωνα με ανακοίνωση από το βουλευτικό γραφείο του Γιάννη Σηφάκη θα προωθηθεί η ρύθμιση που είχε ετοιμαστεί επί προηγούμενου Υπουργού (Κουρουμπλή) ως τροπολογία σε ένα από τα επόμενα νομοσχέδια που θα κατατεθούν στη Βουλή άμεσα.
Πιο συγκεκριμένα, σε συνάντηση του βουλευτή Πέλλας με τον αρμόδιο Υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Σκουρλέτη ο βουλευτής ενημέρωσε για το ιστορικό του θέματος, τις προγενέστερες ενέργειες της κυβέρνησης για το θέμα αυτό μετά τις συσκέψεις στις οποίες συμμετείχαν οι προηγούμενοι υπουργοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, βουλευτές, δήμαρχοι και υπηρεσιακοί παράγοντες. 

Ο υπουργός, αφού εξέτασε την νέα ρύθμιση με το νομικό του επιτελείο αποφάσισε τον χαρακτηρισμό της ρύθμισης αυτής ως «κατεπείγουσας» και θα προωθηθεί για ψήφιση στη Βουλή ως τροπολογία σε Νόμο, που θα εισέλθει ίσως την επόμενη εβδομάδα. 
Με αυτό τον τρόπο, ελπίζουμε και ευχόμαστε επιτέλους, να λυθεί το πρόβλημα των 19 εργαζομένων που μετά την λύση της Δημοτικής επιχείρησης «Καταρρακτών» και την  εκκαθάρισή της (που έχει ήδη συντελεστεί) μπορούν να απορροφηθούν από τον δήμο Έδεσσας σε αντίστοιχες ειδικότητες. 

Εμείς πάντως θα παρακολουθούμε από κοντά το θέμα, το οποίο πολλές φορές στο παρελθόν έφθανε κοντά στη λύση του αλλά δυστυχώς ποτέ δεν λυνόταν!


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Ποιος θα πληρώσει τη νύφη; Καταλαβα! Πάλι εγω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν κάνουν ένα γκάλοπ στην Έδεσσα και ρωτήσουν ποιοι είναι οι χειρότεροι υπάλληλου στην εστίαση το 95% θα πουν οι εργαζόμενοι των καταρραχτών! αυτούς ο κύριος Συφακης και οι όμοιοι του που ψάχνουν ψυφουλακια τους επιβραβεύουν και τους κάνουν μόνιμους στον δήμο μπράβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομίζω θα αποκατασταθούν,στην οικονομική υπηρεσία του δήμου ΕΔΕΣΣΑΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.