Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διεθνές συνέδριο με θέμα απάτη με πιστωτικές κάρτες στη Θεσ/νίκη


Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2016 στη Θεσσαλονίκη, στο μεγάλο αμφιθέατρο του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος (www.ihu.edu.gr), διεθνές συνέδριο υπό την επιστημονική ευθύνη του καθηγητή Αθανάσιου Καΐση και του Διευθυντή Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνομικού Διευθυντή Γεωργίου Παπαπροδρόμου. 

Τις εργασίες συντόνισαν οι καθηγητές Αθ. Καΐσης και Γεώργιος Ευαγγελίδης, Μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος. Στην εκδήλωση εισηγήθηκαν στελέχη από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Europol, την Eurojust, την  Ένωση Ελληνικών Τραπεζών, την Visa, τον Όμιλο Πειραιώς, την Alpha Bank, την Aegean Airlines και καθηγητές πληροφορικής του ΑΠΘ και του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Συζητήθηκαν διεξοδικά, ειδικά τεχνολογικά και νομικά θέματα των πληρωμών με κάρτες στο Διαδίκτυο. Γλώσσα εργασίας ήταν η αγγλική.


Ταυτότητα

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος (www.ihu.edu.gr) αποτελεί το πρώτο και μόνο ελληνικό δημόσιο αποκλειστικά αγγλόφωνο πανεπιστήμιο της χώρας.  
Παρέχει δεκαεννέα (19) μεταπτυχιακά προγράμματα υψηλής ζήτησης στην αγορά εργασίας στους τομείς της οικονομίας και διοίκησης επιχειρήσεων, του περιβάλλοντος, της ενέργειας, της πληροφορικής, του σχεδιασμού προϊόντων, της ιστορίας, της αρχαιολογίας και της νομικής επιστήμης.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.