Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σύσκεψη Τζάκρη – Αποστόλου στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων



Για την ένταξη του φράγματος Αλμωπαίου σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων 

Συνεργασία Τζάκρη – Τζιτζικώστα – Αηδονά την ερχόμενη Παρασκευή 

Σύσκεψη εργασίας της βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας κ. Θεοδώρας Τζάκρη και του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Βαγγέλη Αποστόλου πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, παρουσία συμβούλων του Ειδικού Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κασσίμη και υπηρεσιακών παραγόντων της Διεύθυνσης Τεχνικών Μελετών Κατασκευών και Τοπογραφικής με θέμα την ένταξη του έργου σε πρόγραμμα χρηματοδότησης μετά την ολοκλήρωση της περιβαλλοντικής αδειοδότησης και  την ολοκλήρωση των οριστικών μελετών. 

Στην σύσκεψη αποφασίστηκε να ζητηθεί από τον Περιφερειάρχη  Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απ. Τζιτζικώστα να προτείνει το έργο του φράγματος του Αλμωπαίου στα εγγειοβελτιωτικά - αρδευτικά έργα της ΠΚΜ στην πρόσκληση ένταξης που άνοιξε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για ένταξη του έργου στο σχεδιασμό του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α.). 

Για τον σκοπό μάλιστα αυτό κλείστηκε συνάντηση της κ. Τζάκρη και του  κ. Τζιτζικώστα παρουσία της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Αηδονά στην έδρα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.