Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διακοπή νερού στην πόλη της Αριδαίας



Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης-Αποχέτευσης Αλμωπίας, ενημερώνει τους κατοίκους της πόλης της Αριδαίας, ότι σήμερα 30-11-2016 και από τις 12:45 εώς τις 15:30  ,θα γίνει διακοπή νερού λόγω βλάβης που προκλήθηκε στο δίκτυο ύδρευσης , από εργασίες του νέου αποχετευτικού δικτύου. 
Ευχαριστούμε για την κατανόηση.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Κ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΉ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ...ΚΟΠΗΚΕ Κ ΤΟ ΠΡΩ'Ι'..ΤΟ ΈΦΕΡΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΏΡΑ Κ ΤΏΡΑ ΠΆΛΙ! ΨΥΧΡΟΛΟΥΣΊΑ ΤΗΣ ΟΠΟΊΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΎΝ Κ ΟΙ ΙΔΙΟΊ ΕΝ ΚΑΙΡΏ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειστε απαράδεκτοι...δεν παει αλλο..θελετε μην πω καλύτερα τι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα ηταν ποιο βολικό να λέγανε


    Σήμερα η την τάδε του μηνός δεν θα γίνει διακοπή νερού, γιατί ο εργολάβος και τα συνεργεία έκαναν σωστα την δουλειά τους.


    Αφού οο μέρες με διακοπή νερού, είναι πολύ περισότερες απο αυτές που ΔΕΝ έχουμε διακοπή νερού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επί μία εβδομάδα παρακολουθώ τις εργασίες του συνεργείου. Είναι δίπλα και μπροστά από το σπίτι μου. ΔΕΝ είδα, έστω και περαστικό, κάποιον από το δήμο για να δει ( όχι να επιβλέψει) πως εργάζεται το συνεργείο. Έτσι για τα μάτια ρε αδελφέ. Να πούμε κι εμείς οι δημότες ότι ενδιαφέρονται για την καλή πορεία του έργου. Στην οδό δημοκρατίας (μπροστά από το καθαριστήριο) αναβλύζει το νερό από τη Τετάρτη 22 Νοεμβρίου και ΔΕΝ ενδιαφέρεται κανείς. Κατά τα άλλα όταν βάφουν κάποιο νηπιαγωγείο φωτογραφίζονται και προβάλλονται. ΝΤΡΟΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΝΕΡΌ? ??????????,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.