Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νέοι Αντιδήμαρχοι στο Δήμο Αλμωπίας


Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας και Έργων ορίζεται ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χρήστος Γεωργίου, με απόφαση του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνου.

Ο Δήμαρχος κατά την παρουσίαση του νέου Αντιδημάρχου αναφέρθηκε στη μεγάλη προσπάθεια που έγινε από τον απερχόμενο Αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Κετικίδη για την αναδιοργάνωση της Τεχνικής Υπηρεσίας και την ενίσχυση της πολεοδομίας, με στόχο την εύρυθμη λειτουργία. Όπως είπε, τα προηγούμενα δύο χρόνια η Δημοτική Αρχή υλοποίησε σημαντικές παρεμβάσεις και έδωσε λύσεις σε εκείνα τα αυτονόητα που η προηγούμενη Διοίκηση δεν κατάφερε να παρέμβει. Παράλληλα, υπάρχει πλέον ένας σαφής σχεδιασμός που αφορά στο μέλλον, με τη δημιουργία μελετών που θα αποτελέσουν παρακαταθήκη για τα επόμενα χρόνια.

Παρουσιάζοντας το νέο Αντιδήμαρχο κ. Χρήστο Γεωργίου, ο Δήμαρχος έκανε λόγο για ένα νέο άνθρωπο ο οποίος σε όποια θέση κι αν τοποθετήθηκε μίλησε με το έργο του και κατάφερε να αφουγκραστεί τον παλμό της κοινωνίας, παρεμβαίνοντας καθοριστικά και βάζοντας τη δική του σφραγίδα.

Ο νέος Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας και Έργων κ. Χρήστος Γεωργίου ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη που του δείχνει από την πρώτη στιγμή και τόνισε ότι αναλαμβάνει μια μεγάλη ευθύνη και σκοπεύει να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά. Επίσης, αναφέρθηκε στα ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα που προέκυψαν κατά τη θητεία του προκατόχου του κ. Γιάννη Κετικίδη, υπογραμμίζοντας ότι άλλαξε την εικόνα της υπηρεσίας της οποίας προΐστανται.

Ο Γιώργος Γούδης Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Εξαπλατάνου

Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Εξαπλατάνου ορίζεται ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιώργος Γούδης, με απόφαση του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνου.

Ο Δήμαρχος κατά την παρουσίαση του νέου Αντιδημάρχου αναφέρθηκε στη μεγάλη σημασία που έχει η συγκεκριμένη Αντιδημαρχία, που έχει ως στόχο την ισόρροπη ανάπτυξη ολόκληρου του Δήμου. Επιπλέον, αναφέρθηκε στον συμβολικό της χαρακτήρα, καθώς σχετίζεται με μια περιοχή που κατά την προηγούμενη Δημοτική Περίοδο –μετά τη συνένωση των Δήμων, γνώρισε μεγάλη υποβάθμιση.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη σημαντική προσπάθεια που έκανε τα προηγούμενα δύο χρόνια ο απερχόμενος Αντιδήμαρχος κ. Στέφανος Αβραμίκας, τον οποίο συνεχάρη για το έργο του.


Παρουσιάζοντας το νέο Αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Γούδη, ο Δήμαρχος έκανε λόγο για έναν άνθρωπο ο οποίος έχει διάθεση για προσφορά και γνωρίζει τα προβλήματα, ενώ παράλληλα τόνισε ότι θα πρέπει να συνεχιστεί η προσπάθεια για την αναβάθμιση της Ανατολικής Αλμωπίας.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 comments:

  1. Απαντήσεις
    1. perimene
      den teliose
      exei na kanei proedrous kai antiproedrous kai geniko grammatea
      katse kala
      exei kai alla episodia

      Διαγραφή
  2. Ιτκουβατσες και οι δύο.αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει.Θα σας περάσει πόσοι πέρασαν από αυτές τις θέσεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από τις πιο αφερέγγυες δημοτικές αρχές της ιστορίας. Ξέρουν αυτοί τι εννοώ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Oικογενειακή επιχείριση το έχετε κάνει εκεί μέσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O πρωταθλητής του facebook της φωτο και της "ισόρροπης" ανάπτυξης σε όλα τα επίπεδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για φωτογραφιες ειστε μονο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ότι να ναι.πραγματικά μόνο για τα πανηγύρια είστε.Τον Γεωργίου και τον Τσιμτσιριδη δεν τους βγάζεις δημαρχε?Ε βεβαια αφού σόι σου είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγχαρητήρια καλή δουλειά
      στο έργο σας τα 14 παιδιά
      Της Λαγγαδιας εύχονται να
      σας πάνε όλα καλά και μην ξεχνάτε θέλουμε καινούργια
      Παιδική χαρά είμαστε πολύ
      μακριά από τα πάντα βοήθεια
      δεν αντέχουμε αυτά τα σκουριασμενα σίδερα 40χρονια

      Διαγραφή
    2. Μη λέτε χαζομάρες ο Τσιμτσιρίδης είναι ο μόνος σοβαρός εκεί μέσα.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.