Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με καρδιά και ψυχή πρωταθλητή ο ΦΟ Αριδαίας πέρασε νικηφόρα από τη Βέροια (βίντεο&φωτο)




ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 66-73
Στο δυσκολότερο φετινό παιχνίδι, ο Φ.Ο. Αριδαίας έδειξε χαρακτήρα περνώντας νικηφόρα από την έδρα του ΑΟΚ Βέροιας και έμεινε μόνος πρώτος και αήττητος στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ.

Ο αγώνας ήταν πραγματικό ντέρμπι, με πολύ ωραίο μπάσκετ κατά διαστήματα και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όσων το παρακολούθησαν από την αρχή ως το τέλος, δικαιολογώντας έτσι και τη βαθμολογική θέση των ομάδων.

Οι παίκτες του Παναγιώτη Βάτση μπήκαν αποφασισμένοι για τη νίκη στο παιχνίδι, με μεγάλη συγκέντρωση στην άμυνα και ελέγχοντας τα ριμπάουντ τελείωσαν το πρώτο ημίχρονο προηγούμενοι με 28-32.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο ΑΟΚ Βέροιας έκανε την αντεπίθεση και μπόρεσε να προσπεράσει στο σκορ, προηγούμενος στα μέσα του δεκαλέπτου μέχρι και με έξι πόντους. 

Σε εκείνο το σημείο οι παίκτες του ΦΟΑ βρήκαν το σθένος να επιστρέψουν στο παιχνίδι, βελτιώνοντας πάλι την άμυνα και με μεγάλα σουτ τριών πόντων του Τζάτση κατάφεραν να προηγηθούν ξανά, κρατώντας το προβάδισμα μέχρι το τέλος, για το τελικό 66-73.

Εκτός από τον Τζάτση που πέτυχε 15 πόντους με 5 τρίποντα, διακρίθηκαν οι Στρέπκος (20π), Αβραμίδης (13π), Τοπαλίδης (10π) και Μακρόπουλος (10π), ενώ σημαντική ήταν η βοήθεια και του Αμπάρη αμυντικά. Τραυματίας αγωνίστηκε ο Μπεγλόπουλος, ενώ λόγω τραυματισμού δεν αγωνίστηκε ο Παπαβραάμ.

Άψογη τόσο η διαιτησία των Ευφραιμίδη και Εκίζογλου, όσο και η φιλοξενία των ανθρώπων της Βέροιας.

Δείτε βίντεο από την αναμέτρηση:

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1o(14-12), 2o(28-32), 3o(50-48), 4o(66-73)

ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ (Τούσας): Τρομπούκης 16, Ουσουλτζόγλου 2, Χρυσάφης, Γκανάς 2, Καπνάς 8, Τυριακίδης 6 (2), Μάντσος 13, Λέφας 5, Γκεκόπουλος, Γιαννουζάκος 14 (2).

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Αμπάρης 4, Kανονίδης, Σαμαρτζίδης, Τοπαλίδης 10, Μήλης, Μπεγλόπουλος 1, Αργυρός, Αβραμίδης 13(4), Αλεξανδρόπουλος, Μακρόπουλος 10(2), Στρέπκος 20, Τζάτσης 15(5). 

Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση:



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.