Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έκτακτη συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας



Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας αύριο Δευτέρα 28 Νοεμβρίου και ώρα 15:00, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1ο  Έγκριση της σύναψης της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Αλμωπίας, και του Ελληνικού Δημοσίου-Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού-Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για το έργο με τίτλο: «Συντήρηση και παρεμβάσεις σε γήπεδα των ΔΔ Εξαπλατάνου, Προμάχων & Σωσάνδρας του Δήμου Αλμωπίας Ν.Πέλλας», προϋπολογισμού 30.875,70 ευρώ– Έγκριση των όρων της σύμβασης και ορισμός μελών της επιτροπής παρακολούθησης.
2ο  Έγκριση της σύναψης της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Αλμωπίας, και του Ελληνικού Δημοσίου-Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού-Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για το έργο με τίτλο: «Κατασκευή Αθλητικού δαπέδου αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Αλμωπίας Ν. Πέλλας», προϋπολογισμού 28.847,02 ευρώ– Έγκριση των όρων της σύμβασης και ορισμός μελών της επιτροπής παρακολούθησης.
3ο Έγκριση της σύναψης της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Αλμωπίας, και του Ελληνικού Δημοσίου-Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού-Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για το έργο με τίτλο: «Συντήρηση και παρεμβάσεις σε γήπεδα του ΔΔ Αριδαίας του Δήμου Αλμωπίας», προϋπολογισμού 41.365,46 ευρώ– Έγκριση των όρων της σύμβασης και ορισμός μελών της επιτροπής παρακολούθησης.                                         

Η συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα, διότι σύμφωνα με το υπ’ αριθμ. πρωτ. ΥΠΠΟΑ/ΓΔΥΑ/ΔΤΥ/ΤΧΠΑΥΧΑΠ/391187/26567/2144/304/24-11-2016 έγγραφο του Τμήματος «Χωροταξικό, Προγραμματισμού της Αθλητικής Υποδομής της χώρας & Ακίνητης Περιουσίας»  της Δ/νσης Τεχνικών Έργων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού με θέμα «Αποστολή  Σχεδίου  Προγραμματικής  Σύμβασης  για  την  υλοποίηση  των  έργων  που  χρηματοδοτούνται  από το Π.Δ.Ε. 2016» θα πρέπει άμεσα ο Δήμος μας να ανταποκριθεί και να εγκρίνει από το ΔΣ τις Προγραμματικές Συμβάσεις του Δήμου με το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού για τα έργα που εντάχθηκαν και χρηματοδοτούνται στο Π.Δ.Ε. 2016 και αφορούν στον Τομέα του Αθλητισμού.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.