Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τα πρώτα χιόνια στα ορεινά της Θεσσαλονίκης



Το χιόνι επισκέφτηκε τα ορεινά της Θεσσαλονίκης. Οι πρώτες νιφάδες άρχισαν να πέφτουν στην περιοχή του Χορτιάτη. Χιονίζει και στο Ωραιόκαστρο αλλά και στο εθνικό δίκτυο Θεσσαλονίκης- Πολυγύρου. Βουτιά έχει κάνει το θερμόμετρο σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον προϊστάμενο της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Χαράλαμπος Στεργιάδης “όλα τα οδικά δίκτυα της Κεντρικής Μακεδονίας είναι ανοικτά, χωρίς προβλήματα. Χρειάστηκε να ρίξουμε αλάτι χθες το βράδυ σε κάποια τμήματα της Έδεσσας και ειδικά στο δίκτυο προς τη Φλώρινα”.

Όπως ανέφερε ο κ. Στεργιάδης στο praktoreio-macedonia “ Σε ετοιμότητα βρίσκονται αυτή την ώρα 27 μηχανήματα στη Θεσσαλονίκη, 10 στο νομό Χαλκιδικής, 5 μηχανήματα στην Πέλλα και 3 στις Σέρρες.

Χιονίζει στα ορεινά σε όλη τη Δυτική Μακεδονία. “Χιόνι πέφτει στην πόλη της Κοζάνης, τη Σιάτιστα, τη Βάστη, το Νεστόριο, τη Βασιλίτσα, τη Σαμαρίνα αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει καταγραφεί κανένα προβλημα ενώ οι χιονοπτώσεις είναι ασθενείς. Παρατηρούμε πως η θερμοκρασία κινείται οριακά κοντά στο μηδέν” όπως είπε ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, Πρόδρομος Ασλανίδης. 
AMΠE


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.